Waaltjes gebakken Lotus 20x5x6,5cm Grijs genuanceerd

Productnummer: TV02222   |   A-keuze gebakken klinkers   |   Geschikt voor oprit en terras

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 55,86 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Waaltjes gebakken Lotus 20x5x6,5cm Grijs genuanceerd

  • Echt gebakken klinkers
  • Getrommeld voor rustieke look
  • Geschikt voor terras, oprit en looppad
  • Niet maatvast

Waaltjes gebakken Lotus 20x5x6,5cm Grijs genuanceerd

Bent u op zoekt naar de rustieke uitstraling van gebakken waaltjes in een unieke grijze kleur? Dan passen de gebakken waaltjes Lotis Grijs Genuanceerd 20x5x6,5 cm van Tuinvisie wellicht bij u! Deze klinkers zijn door hun 6,5 cm dikte iets groter dan de traditionele waalformaat en daardoor ook sterker. U legt er dus met een gerust hart een prachtige oprit mee aan, maar ook voor uw terras of voor een rustiek looppad zijn deze waaltjes zeer geschikt. De kleur is anders dan die van de doorsnee waaltjes, die vaak roodbruin van kleur zijn. Met deze grijs genuanceerde stenen creëert u een unieke bestrating past in de landelijke als moderne tuin. 

Let op! U bestelt de Waaltjes Gebakken Lotis Grijs Genuanceerd 20x5x6,5 cm per laag van 80 stenen. Dit komt neer op circa 0,82 m2.

Waaltjes die steeds mooier worden

Deze gebakken waaltjes zijn bezand. Door klei in een mal te persen en op hoge temperatuur te bakken wordt er een keiharde steen gevormd. Om het klei uit de mal te kunnen krijgen is een laagje zand gebruikt, welke ook aan de steen blijft plakken. Hierdoor wordt de kleur van de steen wat vertroebeld en ziet u niet echte kleur van de steen. Maar dit laagje zand zal in de loop van tijd slijten en alsnog de kleur van steen blootgeven. En omdat de klinkers hun kleur krijgen van de klei waar ze van gemaakt zijn (en niet van een pigment) zal de kleur ook niet vervagen. Door het bakproces worden de waaltjes ook keihard waardoor vocht en vuil niet in de steen kunnen trekken en de bestrating dus onderhoudsvrij maakt. 

Snel en eenvoudig een sterkte bestrating!

Door het formaat en het gewicht zijn deze gebakken waaltjes zeer geschikt om zelf te leggen en met onze handige klustip klaart u dit klusje in een handomdraai! Ook wanneer u niet van plan bent uw bestrating zelf aan te leggen raden wij u aan deze klustip te lezen omdat wij hier ook advies geven voor het bestellen van uw waaltjes en welke materialen u nog meer nodig gaat hebben, zoals opsluitbanden, voegmiddel en zand. Voeg deze toe aan uw bestelling om extra bezorgkosten en wachttijd te voorkomen.

Uw nieuwe klinkers snel bij u geleverd

Geef uw bestelling via onze website aan ons door en wij leveren deze binnen 1-5 werkdagen bij u thuis. Bent u op zoek naar een voordelig alternatief van de gebakken waaltjes? Bekijk dan eens onze betonnen waaltjes. Legt u toch liever tegels in uw, maar wilt u wel genieten van de voordelen van gebakken waaltjes? Neem dan eens een kijkje bij onze keramische tegels.   


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Waaltjes gebakken Lotus 20x5x6,5cm Grijs genuanceerd legverband Waaltjes gebakken Lotus 20x5x6,5cm Grijs genuanceerd   |   A-keuze gebakken klinkers   |   Geschikt voor oprit en terras
€ 55,86 Per m2 incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!