Waaltjes Gebakken Snake Paars-Rood 20x5x6cm Rood-Bruin - Tuinvisie

Productnummer: TV11431   |   Warme kleur   |   Bezand en getrommeld

€ 49,98 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Waaltjes Gebakken Snake Paars-Rood 20x5x6cm Rood-Bruin - Tuinvisie

  • Kleur-, kras- en slijtvast
  • Zeer sterk
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Zorgt voor een warme sfeer
  • Kleur is iets vertroebeld door bezanding (deze laag slijt eraf)

Waaltjes Gebakken Snake Paars-Rood 20x5x6cm Rood-Bruin - Tuinvisie

Bent u gek op oude, knusse binnensteden en wilt u deze sfeer naar uw tuin brengen? Bekijk dan eens deze gebakken waaltjes Snake Paars-Rood van Tuinvisie. Deze klinkers hebben een diepe kleur die zorgt voor een warme uitstraling in uw tuin of op uw oprit. Daarnaast zijn de waaltjes getrommeld voor een authentieke look. Hiermee passen ze perfect in traditionele, landelijke tuinen, maar zijn ook leuk te combineren met strakke, moderne elementen. Deze duurzame klinkers zijn zeer onderhoudsvriendelijk en worden over de jaren steeds mooier. 

Let op! U bestelt de Waaltjes Gebakken Snake Paars-Rood 20x5x6cm van Tuinvisie per laag van 80 stenen. Dit komt neer op circa 0,82 m2.

Bezande waaltjes

Deze prachtige waaltjes zijn gemaakt door klei op een hoge temperatuur in een mal te bakken. Om ervoor te zorgen dat het klei niet aan de mal blijft plakken is er een laagje zand gebruikt. Dit zand blijft ook aan het klei kleven en zorgt ervoor dat de kleur wat versluiert raakt. Deze bezande klinkers hebben dus nog niet hun ‘echte’ kleur, maar deze zandlaag zal na verloop van tijd slijten waardoor de echte kleur zichtbaar wordt. omdat de kleur afkomstig is van het klei waar ze van gemaakt zijn, en er geen pigment is toegevoegd, zal de kleur ook niet vervagen. Deze stenen worden dus steeds mooier. Het bakproces zorgt er tevens voor dat de waaltjes zo hard worden dat vocht en vuil geen kans maken om in de steen te trekken. Naast mooi zijn deze waaltjes dus ook zeer onderhoudsvriendelijk. Het bakproces zorgt er echter ook voor dat de stenen niet maatvast zijn, maar dit draagt wel bij aan de rustieke uitstraling. 

Bestrating van waaltjes aanleggen

Waaltjes zijn relatief eenvoudig zelf te leggen en geschikt voor een terras, looppad en zelfs uw oprit. Voor een handige uitleg over het aanleggen van uw bestrating met klinkers verwijzen wij u graag naar onze klustip! Met dit handige stappenplan komt u niet voor verrassingen te staan, maar vindt u ook handige tips voor het bestellen van uw stenen en extra toebehoren. Wij raden u dan ook aan deze klustip door te lezen als u het bestraten laat uitbesteden. 

Is dit niet de klinker voor u? 

Passen de gebakken waaltjes Snake Paars-Rood 20x5x6cm van Tuinvisie niet bij uw wensen? Bekijk dan ook eens onze andere gebakken waaltjes of betonnen waaltjes voor een goedkoper alternatief. Bent u niet op zoek naar klinkers, maar naar terrastegels met dezelfde voordelen? Bekijk dan ons assortiment keramische tegels. Bestel vandaag en wij leveren uw bestelling binnen enkele werkdagen bij u aan huis. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Gebakken waaltjes Waaltjes Gebakken Snake Paars-Rood 20x5x6cm Rood-Bruin - Tuinvisie Waaltjes Gebakken Snake Paars-Rood 20x5x6cm Rood-Bruin - Tuinvisie   |   Warme kleur   |   Bezand en getrommeld
€ 49,98 Per m2 incl. BTW