Waaltjes Gebakken Tiger Paars-Rood-Bruin 20x5x6cm Rood-Bruin - Tuinvisie

Productnummer: TV01431 | Warme kleur   |   Zeer sterk en onderhoudsvriendelijk

€ 45,00 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Waaltjes Gebakken Tiger Paars-Rood-Bruin 20x5x6cm Rood-Bruin - Tuinvisie

  • Getrommeld voor een verouderde look
  • Warme kleur
  • Kleur-, kras- en slijtvast
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Door bezanding is de echte kleur wat vertroebeld (deze zandlaag slijt na verloop van tijd)

Waaltjes Gebakken Tiger Paars-Rood-Bruin 20x5x6cm Rood-Bruin - Tuinvisie

Geniet u ervan om door oude binnensteden te wandelen en van de knusse sfeer te genieten? Met de gebakken waaltjes Tiger van Tuinvisie haalt u deze authentieke uitstraling eenvoudig naar uw tuin. De paars-rood-bruine kleur zorgt voor een unieke en warme uitstraling en omdat ze getrommeld zijn krijgen ze een authentiek uiterlijk. Hierdoor passen ze perfect in de klassieke tuin, maar ook in combinatie met strakke, moderne elementen komen deze stenen goed tot hun recht. Door het formaat 20x5x6cm zorgen deze waaltjes voor een slank en elegant tuinbeeld. 

Waaltjes met bezanding

De gebakken waaltjes Tiger Paars-Rood-Bruin zijn bezand. Dit betekent dat de stenen in een mal worden geperst. Hierbij is een laagje zand vereist om de stenen uit de mal te krijgen. Hierdoor versluiert de kleur van de stenen iets, maar deze laag slijt er in de loop van de jaren gewoon af waardoor de echte kleur zichtbaar wordt. En omdat de kleur afkomstig is van het klei waar de stenen van gemaakt zijn, en er dus geen pigment aan is toegevoegd, zullen de kleuren ook niet vervagen. Uw bestrating wordt in de loop van de jaren dus alleen maar mooier. Door dit bakproces zijn de klinkers niet maatvast zijn, dit draagt bij aan het authentieke uiterlijk van uw bestrating. U hoeft slechts weinig onderhoud aan deze tegels te plegen. Omdat ze gebakken worden tot een keiharde steen nemen deze waaltjes geen vocht en vuil op.   

Waaltjes aanleggen

Wilt u zelf een mooie en stevige bestrating aanleggen met deze luxe waaltjes? Dit doet u eenvoudig aan de hand van onze klustip! Met dit praktische stappenplan legt u in een mum van tijd uw eigen terras, looppad of oprit aan. Neem deze dus aandachtig door u aan de klus begint. Ook als u het bestraten laat uitbesteden reden wij u aan deze klustip te lezen om er zeker van te zijn dat u ook alle extra toebehoren, zoals opsluitbanden, voegmortel, zand en eventueel drainage, meebestelt. Zo voorkomt u extra wachttijd en bezorgkosten. 

Niet de klinker die u zocht? 

Passen de gebakken waaltjes Tiger Paars-Rood-Bruin niet in uw tuin? Bij Gadero vindt u naast deze klinkers een ruim aanbod gebakken waaltjes, maar ook betonnen waaltjes en andere oprit bestrating. Bent u op zoek naar tegels met dezelfde voordelen als deze gebakken waaltjes? Bekijk dan eens ons assortiment keramische tegels


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Gebakken waaltjes Waaltjes Gebakken Tiger Paars-Rood-Bruin 20x5x6cm Rood-Bruin - Tuinvisie Waaltjes Gebakken Tiger Paars-Rood-Bruin 20x5x6cm Rood-Bruin - Tuinvisie | Warme kleur   |   Zeer sterk en onderhoudsvriendelijk Op voorraad
€ 45,00 Per m2 incl. BTW