Waaltjes Grijs Zwart 20 x 5 x 6 cm Ongetrommelde stenen

Productnummer: KV70113   |   Meerdere kleuren strakke waaltjes met facet

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 20,00 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Waaltjes Grijs Zwart 20 x 5 x 6 cm Ongetrommelde stenen

  • Moderne kleurencombinatie
  • Strakke stenen met facet
  • Vorstbestendig
  • Wordt niet glad dankzij stroef oppervlak

Waaltjes Grijs Zwart 20 x 5 x 6 cm Ongetrommelde stenen

Gadero is uw handelaar voor Kijlstra betonstenen, terrastegels en waaltjes. Onze grijs zwarte waaltjes zijn een uitstekende keuze voor uw tuin en oprit, omdat ze voor verschillende toepassingen rondom het huis geschikt zijn. Zo kunt u met de moderne waaltjes strakke klinker paden aanleggen, de bestrating is ook geschikt voor het terras of een sfeervolle oprit.

Deze Kijlstra 20x5 cm betonstenen van 6 cm dikte in waalformaat zijn ongetrommeld en onbehandeld. Dit houdt in dat deze strakke stenen met de grijze kleur een moderne uitstraling hebben. Deze klinkers in het grijs zijn vriesbestendi, daarnaast hebben ze een hoog voetcomfort.

De waaltjes zijn voorzien van een facet. Dit betekent dat de waaltjes een schuin aflopend randje hebben bovenop de steen. Dit randje dient om eventuele druk op te vangen bij een zware belasting. Verder zijn de waaltjes onbehandeld en dus ook ongetrommeld. Dit houdt in dat de klinkers een strakke en moderne uitstraling hebben. Verder zijn de klinkers vorstbestendig en voetvriendelijk dankzij een stroef oppervlak. Houd er wel rekening mee dat deze betonnen waaltjes niet afgetrild mogen worden. Waaltjes kopen doet u eenvoudig online bij Gadero!

Snel bezorgd bij u thuis

Bestel snel uw waaltjes van Kijlstra bij Gadero en u ontvangt ze binnen uiterlijk 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Nieuw! Waaltjes grijs zwart 20 x 5 x 6 cm Waaltjes Grijs Zwart 20 x 5 x 6 cm Ongetrommeld per laag   |   Meerdere kleuren strakke waaltjes met facet
€ 20,00 Per m2 incl. BTW