Waaltjes Rood Zwart Genuanceerd 20 x 5 x 7 cm Kijlstra Betonstenen Antiek Getrommeld

Productnummer: KV71025   |   Getrommelde waalformaat klinkers rood zwart genuanceerd

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 21,00 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Waaltjes Rood Zwart Genuanceerd 20 x 5 x 7 cm Kijlstra Betonstenen Antiek Getrommeld

  • Zeer sterke betonklinker uit de betonfabriek van Kijlstra Veendam
  • Antiek Getrommelde steen voor een sfeervolle oude look
  • Vorstbestendig
  • Geschikt voor terras, looppas en oprit

Waaltjes Rood Zwart Genuanceerd 20 x 5 x 7 cm Kijlstra Betonstenen Antiek Getrommeld

Kijlstra Bestrating staat bekend om haar fraaie betonstenen die antiek getrommeld zijn voor een oude look and feel. Gadero is uw officiële delaer voor straatstenen en waaltjes van Kijlstra. Wij regelen de levering van Kijlstra antiek getrommelde bestrating en andere steenartikelen graag voor u. Bezorging in heel Nederland is geen probleem. Daarbij bent u zeker van Thuiswinkel.org servicegaranties.

De aangegeven prijs voor deze getrommelde waaltjes of waalformaat klinkers met de afmeting 20 x 5 x 7 cm in de kleur rood zwart genuanceerd is per m2. Let op dat u tijdens het bestellen rekening houdt met een snijverlies van circa 8%. Bij het leggen van waaltjes wordt er in de praktijk veel gekapt aan de zijkanten van uw oprit op terras. De minimale bestelhoeveelheid van deze klinkers is 8 m2.

Antiek getrommeld door Kijlstra

Deze waaltjes zijn antiek getrommeld in een ronddraaiende molen. Dit houdt in dat de stenen kunstmatig veroudert zijn doordat ze in een grote centrifuge tegen elkaar aan zijn geschuurd. Hierdoor zijn de randen mooi afgerond en zien de klinkers er gebruikt uit zoals de prachtige waaltjes die al jarenlang in alle centra van de grote steden liggen. 

De waalformaat rechthoekige stenen in de kleur rood genuanceerd kunnen voor alle toepassingen rondom het huis worden gebruikt. Zo kunt u met de moderne waaltjes prachtige klinker paden aanleggen, een terras aanleggen en zijn ze zelfs geschikt voor een oprit. Met deze warme kleuren legt u eenvoudig een sfeervol maar toch modern terras of looppad aan. 

Lees hier tips voor oprit aanleggen. Waaltjes kopen doet u eenvoudig online bij Gadero!

EAN: 8718246068358


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Waalformaat klinkers 20 x 5 x 7 cm rood zwart genuanceerd Waaltjes Rood Zwart Genuanceerd 20 x 5 x 7 cm Kijlstra Betonstenen Antiek Getrommeld   |   Getrommelde waalformaat klinkers rood zwart genuanceerd
€ 21,00 Per m2 incl. BTW

MEGA Karibu actie! 10% korting in september.

Nog dagen uren en minuten!