Wakol PU 280 Express Primer - 11 kg

Productnummer: FL95013-WKPL Is een water- en oplosmiddelvrij ééncomponenten polyurethaan sneldrogend voorstrijkmiddel dat tevens als vochtscherm voor zuigende- en niet zuigende ondervloeren kan worden gebruikt.

€ 298,45 Per 11 kg incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 6,34 p.m. *
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Wakol PU 280 Express Primer - 11 kg

  • Water- en oplosmiddelvrij
  • Speciaal geschikt voor voorstrijken van zuigende, stoffige ondervloeren
  • Ook geschikt als vochtscherm
  • Zeer emissiearm

Wakol PU 280 Express Primer - 11 kg

De Wakol PU 280 Primer 11 kg is geschikt voor het voorstrijken van sterk zuigende en stoffige ondervloeren zoals cement- en anhydriet gebonden dekvloeren en niet-zuigende ondervloeren zoals tegelvloeren. Deze Primer is daarbij uitstekend geschikt om toe te passen in combinatie met de Wakol PU 225 parketlijm. De combinatie van deze twee producten zorgt voor een uiterst sterke hechting en daarmee een stabiele parket vloer. Het verbruik van deze primer ligt op ongeveer 100-150 gram per m² als voorstrijk. Dit betekend dat u met 11 kg ongeveer 85 m2 kunt voorzien van voorstrijk. 

Wakol PU280 is ook geschikt om als vochtscherm voor zuigende- en niet zuigende ondervloerenvochtscherm te gebruiken. Het gaat hierbij om capillair opstijgend restvocht in ruimten die niet voorzien zijn van een kelder tot maximaal 6 CM % in cementgebonden dekvloeren zonder vloerverwarming en tot 3 CM % in cement gebonden ondervloeren met een vloerverwarming. Het verbruik van deze primer ligt op ongeveer 300-450 gram per m² als vochtscherm. Dit betekend dat u met deze 11 kg ongeveer 30 m2 kunt voorzien van een vochtscherm. 

Naast bovenstaande is deze primer zeer snel drogend, versterkend voor de dekvloer, oplosmiddelvrij en zeer emissiearm geproduceerd. Zo valt deze primer in Emisseklasse A-Plus. Deze primer kan daarbij ook worden toegepast op vloerverwarming. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over deze primer of een van onze andere producten neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wakol PU280 Express Primer - 11 kg Wakol PU 280 Express Primer - 11 kg Is een water- en oplosmiddelvrij ééncomponenten polyurethaan sneldrogend voorstrijkmiddel dat tevens als vochtscherm voor zuigende- en niet zuigende ondervloeren kan worden gebruikt. Op voorraad
€ 298,45 Per 11 kg incl. BTW