Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Zeeuws Bont 15x15x60cm

Productnummer: TV0715   |   Strak design

Voor- en nadelen van Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Zeeuws Bont 15x15x60cm

  • Strakke uitstraling en Zeer stevig
  • Moderne uitstraling
  • Uit de Tuinvisie betonfabriek
  • Geschikt voor borders, muurtjes en vijvers

Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Zeeuws Bont 15x15x60cm

Wilt u meer diepte in uw tuin creëren? Dat kan heel eenvoudig met de Tuinvisie Wallblock New 15x15x60cm in de kleur Zeeuws Bont. Deze stapelblokken van A - merk Tuinvisie zijn strakke muurelementen die ontwikkeld zijn in de kleur Zeeuws Bont. Deze wit grijze kleur geeft uw tuin een speelse, maar vooral moderne uitstraling. Deze fraaie stapelblokken zijn multifunctioneel. U kunt zonder moeite een verhoogde border, een tuinafscheiding of een traptrede maken met de Wallblock New muurelementen. 

Muurelementen plaatsen

Wij raden u aan om de Tuinvisie Wallblock New Zeeuws Bont 15x15x60 cm te lijmen vanaf 2 lagen. Met de FIXS kant-klare schuimlijm lijmt u de muurelementen snel en makkelijk vast. Wij bieden ook de FIXS steenlijm in poedervariant aan. Vanaf 5 lagen van de stapelblokken raden wij u aan om een fundering aan te brengen voordat u de muurelementen gaat lijmen. 

Wij hebben klustips voor het plaatsen van stapelblokken en muurelementen opgesteld. Bekijk ook gelijk onze handige klusvideo waar stap voor stap wordt laten zien hoe u gemakkelijk een verhoogde border maakt.

Snel geleverd

Bestel nu deze strakke stapelblokken van Tuinvisie bij Gadero en u ontvangt ze binnen 5 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wallblock New Zeeuws Bont 15x15x60cm Stapelblokken Tuinvisie Wallblock New Zeeuws Bont 15x15x60cm   |   Strak design Op voorraad
€ 5,45 Per stuk incl. BTW