Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Tumbled Brons 12 x 12 x 30 cm - Populair

Productnummer: TV0791   |   In verschillende kleuren verkrijgbaar 1

€ 4,25 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Tumbled Brons 12 x 12 x 30 cm - Populair

  • Ideaal voor het maken van tuinmuurtjes en borders
  • Robuuste steen
  • Nostalgische uitstraling
  • A-kwalteit stapelblokken

Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Tumbled Brons 12 x 12 x 30 cm - Populair

Zoekt u multifunctionele stapelblokken met een nostalgisch uiterlijk? Dan zijn de Wallblock Tumbled stapelblokken met de afmetingen 12x12x30cm van A - merk Tuinvisie precies wat u zoekt. Met deze muurelementen kunt u gemakkelijk een verhoogde border, tuinmuur of vijverrand maken. De verouderde uitstraling van deze stapelblokken is te verklaren omdat ze na de productie getrommeld en gespleten zijn. Dit proces heeft uiteraard geen invloed gehad op de kwaliteit van de blokken. 

Stapelblokken plaatsen

Wij raden het u aan om de Wallblock Split 12x12x30cm op te bouwen in halfsteensverband voor ultieme stevigheid. Lijm de stapelblokken met FIXS kant-en-klare schuimlijm of FIXS poederlijm. In combinatie met het halfsteensverband zorgt dit voor optimale stevigheid. Voor de levensduur van de stapelblokken is het niet wenselijk om ze zwaar te belasten.  Wilt u meer weten over het maken van tuinmuren of verhoogde borders? Wij hebben uitgebreide klustips voor u opgesteld.

Is dit niet het muurelementen dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment muurelementen. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!

Snel geleverd

Bestel uw stapelblokken van Tuinvisie bij Gadero en u ontvangt ze binnen 5 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij u thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen
Zeer gave blokken voor een verhoogde border. De bruin en antraciet kleuren ogen natuurlijk.

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Muurblok Tuinvisie Wallblock Brons 30x12x12 Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Tumbled Brons 12 x 12 x 30 cm - Populair   |   In verschillende kleuren verkrijgbaar Op voorraad
€ 4,25 Per stuk incl. BTW