Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Tumbled Brons 12 x 12 x 30 cm - Populair

Productnummer: TV0791   |   In verschillende kleuren verkrijgbaar 1

€ 2,95 € 2,75 Per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Tumbled Brons 12 x 12 x 30 cm - Populair

  • Ideaal voor het maken van tuinmuurtjes en borders
  • Robuuste steen
  • Nostalgische uitstraling
  • A-kwalteit muurelementen

Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Tumbled Brons 12 x 12 x 30 cm - Populair

De Tuinvisie muurelementen Wallblock Tumbled Brons 12 x 12 x 30 cm passen in veel verschillende type tuinen. Erg leuk om een muurtje mee te maken in uw tuin. De muurblokken uit de Tuinvisie steenfabriek zijn na de productie gespleten en getrommeld. Hierdoor hebben ze een verouderde uitstraling wat een nostalgisch gevoel opwekt. De WallBlock Tumbled Brons is ook goed te gebruiken als erfafscheiding.

We raden u aan om deze getrommelde muurblokken te verlijmen met Fixs steenlijm. Wilt u een laag muurtje bouwen? Dan is een gestabiliseerde ondergrond voldoende. Voor afscheidingen en muurtjes vanaf 3 lagen is het aan te raden om een fundering van snelcement aan te leggen. Wilt u muurtjes hoger dan 60 cm maken? We raden u aan om advies van een hovenier in te winnen wat betreft de fundering.

Lees onze klustips door of bekijk aflevering 12 van Gadero TV voor meer informatie over het aanleggen van uw tuinbestrating.

Muurblokken kopen

Koop nu deze getrommelde Wallblock Tumbled Brons bij uw Tuinvisie dealer Gadero. We bezorgen uw getrommelde muurblokken binnen 1 tot 5 werkdagen bij u thuis.

Bent u op zoek naar een ander muurelemten? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment muurelementen. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen
Zeer gave blokken voor een verhoogde border. De bruin en antraciet kleuren ogen natuurlijk.

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Muurblok Tuinvisie Wallblock Brons 30x12x12Stapelblokken Tuinvisie Wallblock Tumbled Brons 12 x 12 x 30 cm   |   In verschillende kleuren verkrijgbaar Ruim op voorraad
€ 2,95 € 2,75 Per stuk incl. btw