Groene Wandcassette met beplanting voor verticale tuin buiten 2.48 x 2.06 meter (5.10m2)

Productnummer: ML090128 Handige verticale plantenbak met innovatief bewateringssysteem   |   Inclusief beplanting   |  

€ 3.285,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Groene Wandcassette met beplanting voor verticale tuin buiten 2.48 x 2.06 meter (5.10m2)

 • Eenvoudig te bewateren (circa 1x per week)
 • Gemaakt van hoogwaardig aluminium
 • In 2 uur te installeren
 • Inclusief gevarieerde, echte beplanting voor buiten

Groene Wandcassette met beplanting voor verticale tuin buiten 2.48 x 2.06 meter (5.10m2)

Een echt statement maakt u met deze verticale tuin. Dit kant-en-klare LivePanel PACK systeem bedekt maar liefst 5 vierkante meter muur en zal dan ook gelijk opvallen in uw tuin, woonkamer of op kantoor. Deze verticale tuin is zowel binnenshuis als in de tuin te gebruiken. Deze groene wand heeft nog meer voordelen, zo is het goed voor de biodiversiteit buiten en gunstig voor het leefklimaat binnen. U krijgt deze duurzame aluminium wandcassettes met volgroeide planten, zodat u gelijk een volle groene wand heeft. Dit systeem is erg eenvoudig te installeren en heeft daarna maar weinig onderhoud nodig. Dat maakt deze verticale tuin onder andere ideaal voor kantoor of bedrijfspand.

Verticale tuin kantoor of tuin

Het grootste voordeel van het LivePanel systeem is misschien wel het gemak. Deze verticale tuin is namelijk eenvoudig te monteren en te onderhouden. Deze groene wand bestaat 5 steunbalken die u eenvoudig aan de muur bevestigt. Deze steunbalken hebben een dubbele functie: ze zorgen ervoor dat de 24 cassettes stevig aan de muur hangen en verzorgen de bewatering van de planten. De cassettes zijn namelijk uitgerust met een speciaal lint, wat achter de planten langsloopt. Dit lint hangt u in de balken, waar u ook water in giet. Het lint geeft het water vervolgens langzaam af de planten.

Dit slimme irrigatiesysteem zorgt ervoor dat u de planten, afhankelijk van de behoefte en omgeving, maar elke 1 tot 2 weken water hoeft te geven. Bovendien komt hier geen elektriciteit, ingewikkeld computersysteem of afvoer van water aan te pas. Het is ook volkomen uniek en wordt alleen door Mobilane aangeboden.

Stevige wandcassettes

De wandcassettes waar u de planten voor uw verticale wand in plaatst zijn gemaakt van duurzaam en sterk aluminium. Deze verticale tuin kan dus jaren blijven hangen. U schuift de cassettes eenvoudig in de steunbalken en zet ze hier vast, zodat ze er niet uit kunnen vallen. In totaal neemt de montage van dit hele wandsysteem maar zo’n 2 uur in beslag. Houd er wel rekening mee dat de wand waar u de LivePanel cassettes op gaat plaatsen het gewicht kan dragen. Het hele systeem, inclusief de planten en water, weegt namelijk wel 210 kilo. 

In de bovenstaande video laten we zien hoe u de LivePanel PACK wandcassettes monteert. Let op! Dit gaat wel om een andere variant van dit product, maar de montage werkt hetzelfde.

Voordelen wandmodules:

 • Binnen 2 uur geplaatst
 • Kant-en-klaar met 216 planten
 • Goed voor de leefomgeving en biodiversiteit
 • Voor een verticale tuin
 • Eenvoudig met water te vullen
 • Gemaakt van hoogwaardig aluminium
 • Zeer stevig en lange levensduur

Gadero heeft deze groene wanden ook in andere formaten en exclusief beplanting. Bekijk hiervoor ook de alternatieven op dit product. 
 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
groene wand mobilane Groene Wandcassette met beplanting buiten 2.48 x 2.06 meter (5.10m2) - voor verticale tuin Handige verticale plantenbak met innovatief bewateringssysteem   |   Inclusief beplanting   |   Op voorraad
€ 3.285,95 Per stuk incl. BTW