Gadero Klantenservice
Waar en wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

Wilt u uw bestelling liever afhalen dan laten bezorgen? Dat kan! Wij hebben in zowel Nederland, Duitsland als België verschillende afhaalpunten, zodat u uw bestelling altijd in de buurt kunt afhalen.

Lees meer over onze locaties in Groningen, Breukelen, Veldhoven, Winkel en Hofstade-Aalst (België).

Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen?

Voor zowel onze afhaallocaties in Nederland als Vlaanderen (Belgie) geldt dat u uw bestelling kunt afhalen op vaste afhaalmomenten. Meer informatie over de vaste afhaalmomenten van onze afhaallocaties vindt u hier.

Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u via het door u opgegeven e-mail adres ook een bevestiging met daarin een link met uw eigen track & trace code. Via deze link vindt u meer informatie omtrent de verwachte afhaaldatum. 

U ontvangt tevens een dag voor uw afhaaldag een sms met daarin de bevestiging dat u uw order kunt afhalen in een bepaald tijdvak. Via deze sms ontvangt u ook een afhaalnummer waarmee u uw order kunt afhalen.

Ik heb gekozen voor het afhalen van een product met een langere levertijd?

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst met een product met een langere levertijd, dan vervalt in veel gevallen het eerst vaste afhaalmoment op basis van uw bestelling. Afhankelijk van de duur van de langere levertijd van het bestelde product, geldt dat u pas uw bestelling op een later afhaalmoment kunt afhalen. Via de ontvangen link met uw eigen track & trace code, vindt u meer informatie omtrent de verwachte afhaaldatum. 

U ontvangt tevens een dag voor uw juiste afhaaldag een sms met daarin de bevestiging dat u uw order kunt afhalen tussen een bepaald tijdvak. 

Terug naar overzicht