Gadero Website van het Jaar


Breng uw stem uit!

Stem ook dit jaar op Gadero!

Ook dit jaar zijn wij weer genomineerd voor de website van het jaar! Wij zijn erg trots op onze nominatie in de categorie Lifestyle, Home & Living en hopen er natuurlijk met de felbegeerde titel van door te gaan. 

Gadero is al meer dan 10 jaar lang bezig om mensen te inspireren om bezig te gaan in de tuin of in huis. Met onze rekentools, Gadero TV video's, klustips en uitgebreide content op de website en op onze social mediakanalen helpen wij u om van uw huis en tuin uw droomplek te maken. 

Is Gadero.nl ook uw favoriete website en helpt u ons mee naar de overwinning? 

Website van het jaar Gadero 2022

Website van het jaar

Wij voelen ons zeer vereerd door de website van het jaar nominatie, maar we willen die titel ook graag behalen. Dit kan alleen als u op ons stemt! Breng dus nu uw stem uit en laat ons weten wat u van Gadero vindt. Hiermee helpt u ons ook om onze website te verbeteren! 

Wat maakt onze website goed?

Iederere week uploaden wij een nieuwe video op ons YouTubekanaal Gadero TV. Met jaarlijks 3 miljoen views inspireren wij klussers om het zelf te doen. Onze video's laten u uitgebreid zien wat u met onze producten kunt maken en hoe u onze producten monteert. De video's variëren van uitgebreide montagevideo's tot productspotlights en duidelijke 'how to' video's. 

Naast onze Gadero TV video's bevat onze website een uitgebreide kluspagina met handige klustips die een stappenplan bevatten, waardoor u gemakkelijk uw klus kunt uitvoeren. Ook onze rekentool voor het berekenen van uw klusproject is een handig middel van onze website. 

Met meer dan 20.000 producten en uitgebreide productomschrijvingen geven wij u voldoende informatie om uw keuze voor één van onze producten te maken. Wij zijn altijd eerlijk en melden naast de vele voordelen ook de nadelen van een product. Ook in onze blogs geven wij u de informatie die u nodig heeft.


Breng uw stem uit!