Gevelbekleding WEO Classic Composiet Teak 1.3 x 16 x 360 cm Felixwood

Productnummer: FW5059 Duurzaam en kleurvast composiet

€ 45,90 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Gevelbekleding WEO Classic Composiet Teak 1.3 x 16 x 360 cm Felixwood

  • Licht in gewicht dankzij honingraatstructuur
  • Luxe Teak bruine kleur
  • Duurzaam en onderhoudsarm
  • Speciale beschermlaag voor kleurbehoud

Gevelbekleding WEO Classic Composiet Teak 1.3 x 16 x 360 cm Felixwood

Bent u op zoek naar een luxe gevel waar u jarenlang plezier van heeft? Kies dan voor de 1.3 x 16 cm WEO Teak rabatdelen van Felixwood. De planken hebben een moderne look maar behouden de warme uitstraling van hout. Deze 3.60 meter lange gevelplanken zijn erg stabiel en hebben een lange levensduur. Bovendien zijn de planken gemakkelijk in onderhoud en een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout.

WEO Classic gevelprofielen

Deze gevelbekleding is goed bestand tegen weersomstandigheden dankzij de polyethyleen beschermlaag. De laag beschermt de planken effectief tegen UV-stralen en zorgt ervoor dat de gevelprofielen kleurvast zijn. De profielen bestaan voor 60% uit gerecycled houtvezel. Het plastic dat wordt gebruikt om de houtvezels te binden is voor meer dan 95% gerecycled en komt voornamelijk van gerecyclede flessen. Ideaal voor als u op zoek bent naar duurzame gevelbekleding.

Montage van de gevelplanken

De gevelprofielen zijn licht van gewicht dankzij de honingraatstructuur. Dit zorgt er ook voor dat u de planken eenvoudig monteert aan uw gevel. De composiet profielen passen gemakkelijk in elkaar. Houd circa 2 mm afstand tussen de steun en wand om ventilatie mogelijk te maken. Start met het bevestigen van het startprofiel ter ondersteuning van de eerste composiet plank. De rabatdelen monteert u vervolgens op onzichtbare roestvrijstalen clips. Zo heeft u geen last van zichtbare schroeven.

Combineer de Teak gevelprofiel met het bijpassende eindprofielen in dezelfde Teak bruine kleur, voor een nette en strakke afwerking. Dit product kunt u vinden bij de bijbehorende producten.

Bekijk ons complete assortiment met composiet gevelbekleding voor alternatieven of een andere mooie kleur.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
WEO Classic Composiet Rabatdeel Teak Gevelbekleding WEO Classic composiet Teak 1.3 x 16 x 360 cm Felixwood Duurzaam en kleurvast composiet Op voorraad
€ 45,90 Per stuk incl. BTW