Triple Profiel WEO Composiet Donkergrijs 3.3 x 14 x 300 cm Felixwood

Productnummer: FW14716 Duurzaam en kleurvast WEO   |   Extra diepgang door triple profiel

€ 49,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Triple Profiel WEO Composiet Donkergrijs 3.3 x 14 x 300 cm Felixwood

  • Eenvoudige montage
  • Mooie donkergrijze kleur
  • Bestand tegen vlekken en kleurvast
  • Duurzaam composiet

Triple Profiel WEO Composiet Donkergrijs 3.3 x 14 x 300 cm Felixwood

Met deze 3.3 x 14 x 300 cm WEO triple profiel rabatdelen van Felixwood maakt u een moderne en unieke gevel waar u jarenlang plezier van heeft. De drie stroken van het profiel zorgen voor extra diepgang in uw gevel. Anders dan bij hout verkleuren de composiet planken niet, toch blijft de warme uitstraling van hout behouden. Het composiet is UV-bestendig en niet-poreus waardoor ze een lange levensduur kennen.

WEO gevelbekleding

De gevelpanelen zijn gemaakt van gerecyclede materialen en bestaan voor 35% uit gerecycled polyethyleen en voor 65% uit hout. De WEO planken zijn duurzaam en een ecologisch alternatief voor tropisch hardhout. De profielen hebben een mooie donkergrijze kleur en zijn behandeld met een waterdichte coating op basis van polyethyleen. Dit zorgt ervoor dat de composiet planken weinig onderhoud nodig hebben en eenvoudig schoon te maken zijn.

Montage van de composiet planken

De gevelprofielen zijn eenvoudig horizontaal of verticaal te monteren en hebben een werkende breedte van 14 cm. De planken kunt u gemakkelijk op een houten of metalen draagstructuur schroeven met de donkergrijze WEO schroeven van Felixwood. Doordat de schroeven dezelfde kleur hebben als de rabatdelen is de bevestiging nagenoeg onzichtbaar. De gevel werkt u verder strak af met de bijbehorende donkergrijze F-profielen.

Niet de juiste triple profiel composiet gevelpanelen die u zoekt? Bekijk ons volledige assortiment met composiet gevelbekleding.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
WEO composiet gevelbekleding donkergrijs Triple Profiel WEO Composiet Donkergrijs 3.3 x 14 x 300 cm Felixwood Duurzaam en kleurvast WEO   |   Extra diepgang door triple profiel Op voorraad
€ 49,95 Per stuk incl. BTW