Triple Profiel WEO Composiet Lichtgrijs 3.3 x 14 x 300 cm Felixwood

Productnummer: FW14715 Duurzaam en kleurvast WEO   |   Extra diepgang door triple profiel

€ 49,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Triple Profiel WEO Composiet Lichtgrijs 3.3 x 14 x 300 cm Felixwood

  • Eenvoudige montage
  • Luxe lichtgrijze kleur
  • Kleurbehoud en gemakkelijk schoon te maken
  • Duurzaam composiet

Triple Profiel WEO Composiet Lichtgrijs 3.3 x 14 x 300 cm Felixwood

Bent u op zoek naar een moderne gevel waar u jarenlang van kunt genieten? Kies dan voor deze 3.3 x 14 cm WEO composiet gevelplanken van Felixwood. Deze 3 meter lange gevelprofielen hebben een bijzonder triple profiel, wat uw gevel extra uniek maakt. De profielen hebben een luxe lichtgrijze kleur en een werkende breedte van 14 cm. Daarentegen verkleuren de planken niet, wat bij hout wel het geval is. Dit komt door de speciale UV-werende beschermlaag. Tevens behoudt het composiet de warme uitstraling van hout. Deze kunstof gevelbekleding kent een lange levensduur, is zeer stabiel en de gevel heeft weinig onderhoud nodig.

WEO gevelprofielen

De WEO planken zijn gemaakt van gerecyclede materialen wat de gevelprofielen duurzaam maakt. Deze gevelpanelen zijn een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout. De planken bestaan voor 35% uit gerecycled polyethyleen en voor 65% uit hout. De rabatdelen zijn behandeld met een waterdichte coating waardoor de planken eenvoudig schoon te maken zijn.

Montage van triple profiel composiet

U kunt de gevelprofielen zowel horizontaal als verticaal monteren. Door de tand-en-schroefverbinding zijn de planken eenvoudig aan uw gevel te monteren. Werk uw gevel mooi strak af de bijbehorende WEO eindprofielen en RVS schroeven in de kleur licht grijs. Bovendien is de bevestiging van uw gevel nagenoeg onzichtbaar.

Bent u op zoek naar een andere kleur of composiet gevelbekleding? Bekijk dan ons complete assortiment met composiet gevelbekleding voor de alternatieven.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
WEO composiet gevelbekleding lichtgrijs Triple Profiel WEO Composiet Lichtgrijs 3.3 x 14 x 300 cm Felixwood Duurzaam en kleurvast WEO   |   Extra diepgang door triple profiel Op voorraad
€ 49,95 Per stuk incl. BTW