WOCA Exterieur olie Bankirai 2,5 Liter voor alle houtsoorten

Productnummer: LDS15124

Voor- en nadelen van WOCA Exterieur olie Bankirai 2,5 Liter voor alle houtsoorten

  • Zorgt voor een slijtvast oppervlak
  • Beschermt tegen UV
  • Beschermt tegen mos, algen en groene aanslag
  • Geschikt voor alle houten meubelen, terrassen, gevels en meer!

WOCA Exterieur olie Bankirai 2,5 Liter voor alle houtsoorten

Bescherm en verfraai al uw tuinhout gemakkelijk en snel met een beschermende olie van Woca. De Woca exterieur olie in de kleur Bankirai is zo'n olie. De olie heeft de bekende kleur van bankirai en is daardoor vooral populair bij hardhout. Vooral op terrassen is deze olie dan ook zeer populair. Toch is de olie op veel meer hout te gebruiken zoals meubelen, gevels, tuinhuizen, overkappingen en noem maar op! De olie trekt in het hout en beschermt tegen vocht, vuil, schimmel en alg. Tegelijkertijd krijgt het hout de prachtige kleur van bankirai. De exacte kleur van het resultaat verschilt per houtsoort waarop de olie gebruikt wordt.

De olie is volledig watergedragen. Dit betekent dat het veel minder milieu belastend is in productie en in gebruik. Ook droogt de olie sneller dan de meeste concurerende producten. Dit maakt het aanbrengen veel gemakkelijk voor u. De olie is transparant, dit betekent dat de structuur van het hout nog goed zichtbaar blijft. 

gebruiken

Het is belangrijk dat het hout in goede staat is voor behandeling. Dit betekent vocht en vuil vrij. Maak het dus eerst goed schoon. Ook moet het hout van binnen goed droog zijn. Het maximale vochtpercentage voor behandeling is 17%. Ook qua weer dient u even op te letten. Het is belangrijk dat het de komende 24 uur niet gaat regenen. Ook is bij het aanbrengen een temperatuur van minstens 13 graden belangrijk. Een extreem warme dag is ook niet praktisch, dan droogt de olie veel te snel. 

Schud het blik goed voor gebruik of roer deze uitgebreid door zodat de pigment goed mengen in de olie. Vervolgens kunt u het aan gaan brengen met een kwast of verfroller. Haal binnen 5 minuten overtollige olieresten weg met een droge doek. 

Qua onderhoud dient u regelmatig een nieuwe laag aan te brengen. Bij een terras dient u dit ongeveer jaarlijks te doen. U maakt het hout eerst schoon met Woca Exterior Cleaner. Daarna kunt u zonder te schuren gelijk beginnen met het aanbrengen van een extra laag olie. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voor 20 m2 Woca bankirai WOCA Exterieur olie Bankirai 2,5 Liter voor alle houtsoorten Op voorraad
€ 82,95 Per stuk incl. BTW