WOCA Exterieur olie zwart 2,5 Liter voor alle houtsoorten

Productnummer: LDS15121

Voor- en nadelen van WOCA Exterieur olie zwart 2,5 Liter voor alle houtsoorten

  • Zorgt voor een slijtvast oppervlak
  • Beschermt tegen UV door veel pigment
  • Beschermt tegen mos, algen en groene aanslag
  • Geschikt voor alle houten meubelen, terrassen, gevels en meer

WOCA Exterieur olie zwart 2,5 Liter voor alle houtsoorten

Let op: U betaalt bij dit product geen verzendkosten!

Woca exterieur olie is een speciale olie voor het beschermen en verfraaien van uw tuinhout. De olie is volledig olie gedragen en daarmee minder milieu belastend. De olie droogt snel, dit maakt het makkelijk om aan te brengen. Deze zwart olie geeft uw tuinhout een mooie mat zwarte uitstraling. Omdat het een olie is, blijft de structuur van het hout zichtbaar, afhankelijk van de hoeveelheid u aanbrengt. Dit zorgt er voor dat het hout een natuurlijke uitstraling behoudt. Omdat het product vocht en vuil weert, blijft het hout veel langer mooi! 

De olie is multi-inzetbaar. Het product kan gebruikt worden op meubelen, terrassen, schuttingen, tuinhuizen, gevelbekleding, overkappingen en noem maar op! Ook verkrijgbaar in vele andere kleuren. Omdat zwart een donkere kleur is, bevat het meer pigmenten. Dit zorgt voor de maximale bescherming. Ook geldt bij deze donkere kleur dat onderhoud veel minder vaak gedaan hoeft te worden. De olie geldt als basisbehandeling maar is ook het onderhouds product. Eens in de aantal jaren is het verstandig om een nieuwe laag aan te brengen. 

 

Gebruiken

Voor het behandelen van hout met een olie van Woca is het belangrijk dat u een goede dag uitkiest. Eerst maakt u het hout vocht en vuil-vrij. Er mag maximaal 17% vocht aanwezig zijn in het hout. Ook moet kunt u deze olie niet gebruiken als het regent. De minimale temperatuur voor gebruik is 13 graden. Te warm weer is ook niet handig, dan droogt de olie soms te snel. Voor gebruik de olie goed roeren. Breng vervolgens een egale laag aan met een kwast. Smeer niet onnodig dik. Een paar minuten na aanbrengen haalt u de overtollige olieresten weg met een schone doek. Ziet het hout er niet verzadigd uit? Breng dan nog een laag aan. Wanneer u de olie gebruikt ter onderhoud, maakt u het hout eerst schoon met exterior cleaner van Woca. Daarna kunt u gelijk een nieuwe laag olie aanbrengen. U hoeft dus niet meer te schuren. 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voor 20 m2 Exterior wood oil woca Black WOCA Exterieur olie zwart 2,5 Liter voor alle houtsoorten Op voorraad
€ 85,45 Per stuk incl. BTW