WOCA Exterieur olie Teak voor Bamboe en Vlonderplanken en hout 2.5 liter

Productnummer: FW15123 Speciaal voor bamboe vlonderplanken   |  

€ 75,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van WOCA Exterieur olie Teak voor Bamboe en Vlonderplanken en hout 2.5 liter

  • Beschermt uw vlonderplanken
  • Geschikt voor bamboe, eiken en thermisch gemodificeerd hout
  • Verlengt de levensduur van oa Bamboe
  • Gebruik in combinatie met WOCA reiniger

WOCA Exterieur olie Teak voor Bamboe en Vlonderplanken en hout 2.5 liter

Let op: U betaalt bij dit product geen verzendkosten!

Bamboe vlonderplanken hebben, net als hout, ook onderhoud nodig. Om lang te kunnen genieten van uw nieuwe terras van bamboe vlonderplanken raden wij u aan om deze te behandelen met olie. Zo beschermt u de planken optimaal tegen weersinvloeden. U behandelt de planken het liefst direct en anders niet langer dan 3 - 4 maanden nadat u uw nieuwe terras gelegd heeft. Daarnaast gebruikt u deze olie als nabehandeling nadat u uw vlonderplanken gereinigd heeft met WOCA cleaner. De cleaner gebruikt u om vuil en groene aanslag van uw terras af te halen en met deze olie zorgt u ervoor dat de planken een extra beschermlaag krijgen en er weer als nieuw uitzien!

Olie voor bamboe vlonderplanken

Nadat u uw vlonderplanken schoongemaakt heeft is het belangrijk om ze met WOCA olie te behandelen, om zo de bamboe planken opnieuw van een beschermlaag te voorzien. U krijgt deze exterieur olie in een blik van 2.5 liter geleverd. Met 1 liter behandelt u ongeveer 12 - 15 m2 vlonder. Met een heel blik kunt u dus ongeveer 30 m2 oliën. Deze olie is, naast bamboe, ook geschikt om te gebruiken voor eiken en thermisch gemodificeerd hout. 

Deze olie gebruikt u gelijk nadat u de vlonder gelegd heeft en daarna ongeveer jaarlijks om de vlonderplanken te onderhouden. Combineer het jaarlijkse onderhoud met de WOCA reiniger (zie bijbehorende producten) om de levensduur van uw vlonder te verlengen. 
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voor 30 m2 Teak woca WOCA Exterieur olie voor Bamboe en (hard)Hout - 2.5 liter Teak Speciaal voor bamboe vlonderplanken   |  
€ 75,95 per stuk incl. btw