Logo Gadero
service

Woca Masterolie Braziliaans Bruin 2,5 Liter basisbehandeling houten vloeren

Productnummer
LDS15141
Braziliaans bruine basisbehandeling voor nieuwe houten vloeren
master_colour_oil_brazil_brown_2_5l_530225aa
Per m2

99,95

incl. BTW

Niet op voorraad
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Prachtige bruine kleur

 • Beschermt uw houten vloer

 • Makkelijk te onderhouden

Woca Masterolie Braziliaans Bruin 2,5 Liter basisbehandeling houten vloeren

Let op: dit product is vrijgesteld van verzend kosten. Verzending is dus gratis!

Met de Braziliaans bruine masterolie geeft u uw onbehandelde vloer niet alleen een prachtige kleur, maar ook de maximale bescherming. De olie brengt namelijk een bescherming aan die vlekken voorkomt door vocht en vuil. U brengt de olie probleemloos aan en de olie trekt diep in het hout. De uiteindelijke kleur verschilt nog wel eens per houtsoort. Wij adviseren daarom om altijd even een extra stukje hout te gebruiken om de kleur op te testen.

In de kleur Braziliaans bruin is de olie misschien wel het mooiste. Het oppervlakte wordt zijdemat. Zoals gezegt zal de olie tot diep in de vloer trekken. Dit maakt dat de bescherming erg sterk is tegen vocht en vuil. Om de vloer nog mooier te maken wordt de structuur door de olie versterkt. De natuurlijke nerven en noesten blijven daardoor mooi zichtbaar. Met deze verpakking kunt u tussen de 25 en 37,5 vierkante meter vloer behandelen. Voor een maximale bescherming en resultaat behandelt u de vloer van te voren met een intensiefreiniger van Woca.

gebruiken

Voor het onderhouden kunt u de volgende stappen doorlopen:

 1. Behandel de vloer voor met een intensiefreiniger van Woca, zie verwante artikelen.

 2. Zorg dat het hout goed droog is

 3. Breng de olie gelijkmatig aan met een kwast of bijvoorbeeld verfroller. Laat dit ongeveer 20 minuten drogen. Doe bij aanbreng met de hand liever niet meer dan 6 vierkante meter per keer.

 4. Wrijf vervolgens de olie in met een beige handpad of met een boenmachine.

 5. Wrijf overtollig olie weg en de vloer droog met een katoenen doek

onderhouden

Om de vloer mooi te houden en de bescherming zo lang mogelijk te houden dient u de juiste onderhoud te plegen. Om te beginnen doet u dit met natuurzeep ongeveer om de twee weken. Het kleine onderhoud kunt u het beste elke 3 of 4 maanden uitvoeren. Dit kan met een olie conditioner van Woca. Voor een grote beurt gebruikt u eerst intensiefreiniger van Woca. Vervolgens behandelt u de vloer met een onderhoudsolie. Voor alle boven genoemde artikelen kunt u het beste de kleur naturel gebruiken bij het onderhouden van Braziliaans bruine vloeren.