Logo Gadero
service

Woca onderhoudsolie naturel 2,5 Liter voor vloeren

Productnummer
LDS15134
maintenance_oil_natural_2_5l_527325aa
Dit product is uit het assortimentBekijk hiernaast vergelijkbare producten

Plus- en minpunten

  • Voor onderhoud op alle geoliede vloeren

  • Gemakkelijk aan te brengen

  • Geen gevaarlijke stoffen

  • Milieuvriendelijk geproduceerd

  • Niet geschikt voor onbehandelde vloeren

Specificaties

Kleur
Geen kleur
Kleur
Kleurloos
Dekkend of transparant
Transparant

Woca onderhoudsolie naturel 2,5 Liter voor vloeren

Let op: Dit artikel is vrijgesteld van verzend kosten. U betaalt dus geen verzendkosten!

Wanneer u een mooie houten vloer heeft, dient u deze natuurlijk goed te onderhouden. Met een goede behandeling voorkomt u dat er vlekken ontstaan en dan het hout lelijk wordt. Gelukkig kan het onderhoud erg simpel gedaan worden. De onderhoudsolie van Woca voedt het hout en versterkt daarmee het hout. Met een verpakking van 2,5 liter kunt u ongeveer 75 tot 100 vierkante meter behandelen. De olie zorgt voor een vloer die waterbestendig is en een slijtvaste laag heeft. Deze olie is te gebruiken op vloeren die al eerder behandelt zijn. Het gebruiken van deze olie kan gezien worden als de grote beurt.

Koopt u een geoliede vloer? Gebruik dan ook nog deze onderhoudsolie. U maakt de vloer altijd eerst schoon met intensiefreiniger. Vervolgens kunt u simpelweg deze olie aanbrengen.

Tips bij het gebruiken van Woca onderhoudsolie

Het is belangrijk dat u eerst intensief reiniger van Woca gebruikt op de te behandelen vloer. Schud de fles altijd eerst goed voor gebruik. Breng vervolgens een egale laag aan. Dit kunt u doen met een verfroller, doek of met een sprayflacon. Vervolgens wrijft u uw vloer op met een pad tot het er mooi, egaal en verzadigd uit ziet. Wanneer dit het geval is wrijft u na met een katoenen doek. Laat vervolgens de vloer 5 tot 7 uur goed drogen.