Logo Gadero
service

Woca - Het merk voor onderhoud houten vloeren en hout in de tuin!

Woca is een belangrijk merk in ons assortiment voor onderhoud van houten vloeren en behandeling van tuinhout. Woca is vooral goed in het produceren van beschermende, voedende en decorerende oliën. Zo vindt u op onze website de exterieur olie van Woca waarmee u uw tuinhout kunt behandelen, beschermen en een mooie kleur kunt geven. Deze olie is verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Ook is Woca een echte specialist in onderhoudsartikelen voor vloeren. U vindt op onze website vloerolie ter basisbehandeling, onderhoudsartikelen voor houten vloeren, vlekverwijderaars en handige accessoires voor het onderhouden van vloeren. Deze artikelen zijn allen van het A-merk Woca. Voor een scherpe prijs en snel geleverd! Altijd handig om mee te bestellen. 

Het meest verkochte artikel van Woca is waarschijnlijk de natuurzeep. Hiermee kunt u uw vloer geweldig onderhouden. Door regelmatig te dweilen met deze zepen, houdt u de vloer niet alleen schoon, maar ook beschermt. Elke keer dat u namelijk gaat behandelen met natuurzeep, wordt het hout gevoed en wordt een nieuw laagje bescherming aangebracht. Hierdoor blijft de vloer veel langer goed! 

Populaire producten van Woca