Woodstain VV "Amsterdam" (D761) Zijdeglans Transparant 10 Liter

Productnummer: Gevelbeits in de kleur 'Amsterdam' (D761) 10L Zijdeglans

€ 329,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Woodstain VV "Amsterdam" (D761) Zijdeglans Transparant 10 Liter

  • Ontwikkeld voor behandeling gevelbekleding
  • Zeer duurzaam
  • Semi-filmvormend
  • In de mooiste kleuren verkrijgbaar

Woodstain VV "Amsterdam" (D761) Zijdeglans Transparant 10 Liter

Stel u heeft een prachtige gevel gemaakt van houten gevelbekleding. Dan wilt u deze natuurlijk mooi houden. Het is daarom belangrijk om het hout te beschermen tegen de invloeden van het weer. Zon en regen kunnen namelijk een slehcte invloed hebben op het hout. Hierdoor wordt het lelijk, verkleurt het, gaat het rotten of schimmelen. Om dit te voorkomen is er goede beits in de omloop. De beste? Dat is waarschijnlijk Woodstain VV van Teknos Drywood. Niet voor niets wordt dit product vooral gekozen in de professionele bouw bij grote projecten zoals grote kantoor panden, scholen en gemeente huizen. Bekend om de mooie kleuren, hoge duurzaamheid en sterke bescherming. 

Gelukkig is het ook mogelijk om als consument aan de slag te gaan met Woodstain. Het is wel belangrijk om aandacht te besteden aan het aanbrengen er van. Onderaan deze tekst volgt een korte toelichting voor behandeling. Lees ook altijd goed het etiket en overige informatie goed door! 

De belangrijkste reden voor behandeling is voor de meeste mensen om verkleuring te voorkomen. Echter is het dan wel van belang dat u pigmenten aanbrengt. Pigmenten betekenen kleur. Een volledig kleurloze gevelbeits zal dus geen bescherming bieden tegen vergrijzing. Wij adviseren altijd om een transparante of dekkende gevelbeits te gebruiken met kleur. Wilt u de huidige kleur zo goed mogelijk behouden? Kies dan een transparante kleur die zo dicht mogelijk bij de huidige kleur ligt.

U kijkt in dit geval naar de kleur Amsterdam (D761) dit is een transparante kleur die relatief licht is. Te omschrijven als licht bruin transparant. Op de 2e en 3e afbeelding ziet u de kleur toegepast op 2 verschillende houtsoorten. Amsterdam is de populairste kleur uit de 10 standaard transparante kleuren. Naast deze kleuren is Woodstain ook verkrijgbaar in allerlei andere transparante en dekkende kleuren. Kunt u uw kleur niet vinden op Gadero? Kijk dan op www.beitz.nl, waar alle kleuren te vinden zijn! Elke kleur is te verkrijgen in zijdeglans en mat. Dit is de zijdeglanzende variant. Deze heeft iets meer glans dan de matte variant, die overigens ook te verkrijgen is in onze webshop! 

Kunt u uw kleur niet vinden bij Gadero? Kijk dan op www.beitz.nl voor alle RAL-kleuren en vele transparante kleuren.

 

Tips bij het aanbrengen

Wij adviseren altijd om voor montage van uw gevelhout al te beginnen met betisen. Dan kunt u namelijk nog geheel rondom beitsen, ook aan de achterkant en kopse kanten. Dit is erg belangrijk voor het bereiken van een maximale bescherming. Doe dit in twee lagen. Vervolgens kunt u na montage nog de zichtzijde behandelen voor een extra mooie afwerking. In de meeste gevallen hoeft u na behandeling ongeveer 5 jaren niks te doen. Dit verschilt echter wel enorm per situatie. Controleer daarom ongeveer 1x per jaar hoe het verf er uit ziet. Ziet het er uit alsof het aan vervanging toe is? Breng dan gewoon een nieuwe laag aan. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voor 100 m2 woodstain vv Beitz Woodstain VV "Amsterdam" (D761) gevelbeits Zijdeglans Transparant 10 Liter 100 m2 Gevelbeits in de kleur 'Amsterdam' (D761) 10L Zijdeglans Op voorraad
€ 329,95 Per stuk incl. BTW