Woodstain VV "Rotterdam" (D762) Zijdeglans Transparant 2,5 Liter

Productnummer: Gevelbeits in de kleur 'Rotterdam' (D762) Zijdeglans

Ruim op voorraad 2 tot 4 werkdagen

€ 92,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Woodstain VV "Rotterdam" (D762) Zijdeglans Transparant 2,5 Liter

  • Ontwikkeld voor behandeling gevelbekleding
  • Zeer duurzaam
  • Semi-filmvormend
  • In de mooiste kleuren verkrijgbaar

Woodstain VV "Rotterdam" (D762) Zijdeglans Transparant 2,5 Liter

Behandel uw houten gevelbekleding altijd met een goede beits of olie om te voorkomen dat houtrot en lelijke verkleuring optreden. Wij adviseren altijd het gebruik van Woodstain VV. Deze beits van Teknos Drywood wordt vooral gebruikt in de professionele bouw vanwege de hoge duurzaamheid, sterke kwaliteit en mooie kleuren. U kunt overal in het land de beitsen terug zien op scholen, gemeentehuizen, kantoorpanden en noem maar op! Naast de professionele markt, is woodstain vv ook prima te gebruiken door de particulier. Verkrijgbaar in prachtige kleuren met de maximale bescherming tegen houtrot, schimmel, alg en verkleuring!

Om verkleuring tegen te gaan, zijn pigmenten nodig. De zon zorgt namelijk voor vergrijzing van hout. Dit proces is vergelijkbaar met het verbranden van de menselijke huid. Om dit tegen te gaan zijn pigmenten nodig. Pigmenten betekenen kleur. Een volledige kleurloze beits is dus geen optie. Vindt u de kleur zoals uw hout nu is perfect? Dan kunt u het beste een gekleurde transparante beits kiezen die qua kleur zo dicht mogelijk bij de kleur van het hout ligt. Dan beschermt u het hout tegen vergrijzing en veroudering zonder dat de mooie kleur en structuur verloren gaat. U kunt natuurlijk ook decoreren door een nieuwe dekkende of transparante beits te gebruiken! Er zijn ontzettend veel kleuren te verkrijgen. Op Gadero vindt u de populairsten. Voor meer kleuren sturen wij u graag door naar www.beitz.nl

U kijkt op dit moment naar de zijdeglans variant van Rotterdam (D762) in de tweede en derde afbeelding ziet u deze kleur afgebeeld. Het is een vrij lichte kleur die de natuurlijke uitstraling van het hout behoudt. Een voordeel van transparante beits is dat de structuur van het hout zichtbaar blijft, dit lijkt veel natuurlijker dan dekkende beitsen! De beits is verkrijgbaar in mat en zijdeglans. U kijkt op dit moment naar de zijdeglanzende variant. Mat is uiteraard ook op onze webshop te vinden. In dit blik zit 2,5 liter. Gemiddeld behandeld u daar 25 liter mee. 

Tips voor het aanbrengen

Het is belangrijk dat u hier uitgebreid de tijd voor neemt. Wij adviseren altijd om voor montage al te beitsen. Bij Woodstain VV kunt u het beste 2 lagen geheel rondom aanbrengen nog voor montage. Dit kunt u doen met een kwast, blokwitter of een verfroller. Vervolgens gaat u over op het monteren van het hout. Na montage kunt u enkel nog de zichtzijde bewerken. Het beste is om dit ook nog 1 of 2 keer te doen voor het beste eindresultaat. Wanneer u de planken niet rondom beitst, gaan ze vaak krom trekken. Ook loopt u veel meer risico op houtrot, schimmel en andere problemen. Vocht trekt dan namelijk vanaf de achterkant in het hout. Onderhoud dient plaats te vinden na ongeveer 5 jaar. Dit verschilt echter enorm per gevel en is afhankelijk van veel factoren. Controleer daarom jaarlijks de beits op verkleuring of vervaging.