Logo Gadero
service

Wovar Anti-worteldoek 105 cm breed - Per 100 cm

Productnummer
WV66394
Bestellen per 100 cm
Tegen onkruid onder uw vlonder
gronddoek
Dit product is uit het assortimentBekijk hiernaast vergelijkbare producten

Plus- en minpunten

  • Voorkomt onkruid

  • Eenvoudig in te korten met oude schaar of stanleymes

  • Zeer duurzaam en UV-werend

  • Voor onder vlonder of onder grind en split

Specificaties

Kleur
Zwart
Lengte
100 cm
Breedte
105 cm
Behandeling
Onbehandeld

Wovar Anti-worteldoek 105 cm breed - Per 100 cm

Bent u op zoek naar Anti-worteldoek van 105 cm breed voor onder uw vlonder, split of grind? Dit Anti-worteldoek van het merk Wovar is dan geschikt voor u. Het voordeel van Anti-worteldoek is dat het uw vlonder beschermt tegen onkruid of siersplit tegen doorgroeiing van onkruidplantjes. Verder zorgt dit grondzeil voor minder ongedierte en dat het split of grind stabieler ligt. Wij verkopen dit product per 100 cm, u kunt dus zelf bepalen hoeveel meter worteldoek u besteld.

Het gebruik van Anti-worteldoek bij een vlonder

Wij knippen het grondzeil altijd voor u op maat. Mocht het nog niet de juiste afmeting hebben kunt u zelf het Anti-worteldoek op maat maken met een stanleymes of oude schaar. Als u het gronddoek onder uw terras gaat leggen kunt u het beste zware stenen op de hoeken leggen en bij voorkeur op zand voor een betere afwatering. Wij raden aan om eerst uw piketpalen in de grond te slaan en daarna het worteldoek aan te brengen. U kunt met een stanleymes een kruis bij de paalkoppen maken en vervolgens het worteldoek over de palen heen schuiven.

Hoe kunt u het beste bestellen?

De prijs van het grondzeil is per strekkende meter, m1 x 105 cm (breedte). Heeft u een stuk worteldoek nodig van 50 meter x 105 cm? Vul dan 50 in bij aantal. Het gewicht van dit worteldoek is circa 110 gram per m2.