Yellow Sun Split Geel 8 - 16 mm 25 Kilo

Productnummer: EX70435-25 Split geschikt voor border & oprit   |   25kg zak

Voor- en nadelen van Yellow Sun Split Geel 8 - 16 mm 25 Kilo

  • Geschikt voor oprit
  • Warme licht gele kleur
  • Ook wel Jura split genoemd

Yellow Sun Split Geel 8 - 16 mm 25 Kilo

Wij hebben siersplit voor de beste prijzen te koop. Yellow Sun Split Geel in de maat 8 -16 mm is een harde split soort. Dit maakt het uitermate geschikt voor een zware belasting en dus ook voor het bestraten van een oprit. Dit split kan echter ook goed worden gebruikt als bordervulling. Het split laat eveneens makkelijk water door wat wateroverlast in de tuin of oprit voorkomt. Daarnaast kan het split door de gele kleur en sfeervolle uitstraling ook gebruikt worden als sierbestrating.  De maatvoering 18 -16 millimeter betekent dat dit type split is gezeefd door een zeef met een maaswijdte van 8 tot 16 mm.

Door gebruik te maken van ons worteldoek voorkomt u dat er onkruid tussen het split door groeit. Als u gebruik maakt van de grindmatten uit onze webshop bent u er zeker van dat het grind niet verplaatst en dat er geen band- en voetsporen achterblijven in het split. Deze grindmatten zijn inclusief worteldoek. Het split is verkrijgbaar in zakken van 25 kilo.

Split is een populaire en makkelijke vorm van bestrating. Bestel naast uw gele siersplit ook opsluitbanden, worteldoek of grindmatten meteen mee.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Yellow Sun Split Geel 10 - 20 Yellow Sun Split Geel 8 - 16 mm 25 Kilo Split geschikt voor border & oprit   |   25kg zak Op voorraad
€ 5,45 Per 25 kg zak incl. BTW