Gadero Klantenservice
Heeft u vragen over afhalen van goederen?

Bij Gadero is het naast bezorgen in heel Nederland, Vlaanderen en delen van Duitsland ook mogelijk goederen af te halen. Let op, dit kan uitsluitend op vaste afhaaldagen en altijd bij vooraf online bestellen.

Wij hebben 6 afhaallocaties, in Breukelen (nabij Utrecht/Amsterdam), Groningen, Winkel (Noord-Holland), Meppen (Duitsland), Veldhoven (nabij Eindhoven) en Hofstade-Aalst (België). Op deze pagina vindt u meer informatie over afhalen en de afhaaldeadlines.

 

Het afhalen in België vindt op een vast dagdeel plaats, namelijk op vrijdagmiddag tussen 12.00 en 15.00 uur. Het afhaaladres is Hekkestraat 20 in Hofstade-Aalst. Let op: u kunt enkel op de aangegeven dag en binnen dit tijdsvak uw bestelling afhalen! Bekijk de bestel-deadlines en afhaal dagen voor Vlaanderen en Wallonie op deze speciale pagina

Spontaan artikelen afhalen in Belgie is dus niet mogelijk. Deze locatie van Gadero bevat geen warehouse en geen showroom van Gadero. Bezorgen in heel Vlaanderen is uiteraard wel mogelijk en zelfs in Wallonië. 

Onze (afhaal)locatie in Meppen is gesloten. Kies voor onze afhaallocaties of showroom. Bekijk onze bezorgpagina voor actuele bezorgtijden.

 

 

Dat kan tot 2 weken na de datum dat u uw bestelling kunt afhalen. Wanneer u dit na de 2 weken doet wordt er beoordeeld door Gadero of er sprake is van waardevermindering. Voorwaarde is wel dat u juist en volledig bent geïnformeerd over de aflevering.

Indien u na de 2 weken nog wilt annuleren is dit ook mogelijk. Gadero zal dan de staat van de producten beoordelen. Mocht er sprake zijn van waardevermindering, kan het voorkomen dat u de order niet (geheel) kosteloos kunt annuleren. 

Het verschilt per afhaallocatie of het mogelijk is om op een ander moment te komen afhalen. Het is in geen enkel geval mogelijk om sneller af te halen dan staat aangegeven. In Breukelen kunt u gedurende de openingstijden langskomen om uw bestelling op te halen. Dit is alleen mogelijk nadat de aangegeven datum is verstreken. Let op: de vestiging in Breukelen is op maandag gesloten. 

Het afhalen in Veldhoven en Hofstade-Aalst kan uitsluitend op de aangegeven momenten. Voor het afhalen op een ander moment bij de locaties in Groningen en Winkel en kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice. 

 

Terug naar overzicht