Weidehek Tussen Paal rond 150 cm voor 2 liggers

EUTR

Productnummer: CO760001-140-140-1500   |   Groen keteldruk geïmpregneerd   |   Ronde paal met 2 gaten

Weide- en paardenhekken

€ 8,25 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Weidehek Tussen Paal rond 150 cm voor 2 liggers

  • Nu extra voordelig op=op
  • Doorsteekpalen voor 75 mm dikte ronde palen
  • Keteldruk geïmpregneerd
  • Omheining maken paarden / weide

Weidehek Tussen Paal rond 150 cm voor 2 liggers

Dit is een rondhout tussenpaal uit de zelfbouw Normande serie met 2 liggers. Deze 14 cm doorsnee ronde paal is 150 cm lang en hebben een tweetal ronde gaten met een diameter van 8 cm.

Deze ronde doorsteekpalen voor omheiningen zijn onder hoge keteldruk geïmpregneerd. Deze 140 mm diameter ronde gefreesde palen met 2 doorsteek gaten voor horizontale ronde liggers bieden wij tijdelijk voor een zeer lage prijs aan! 

In de gaten kunt u de zelfbouwligger uit de Normande serie plaatsen die eveneens een diameter van 8 cm heeft. De gaten in de palen zitten op midden en bovenhoogte. De bijhorende hoekpalen, eind/beginpalen en liggers uit de Fesca Normande zelfbouwserie vindt u onder de verwante producten. Met deze materialen zet u in een mum van tijd een paardenbakomheining neer of een mooie vee- of weidehekomheining. 

Is dit toch niet het product dat u zoekt? Bekijk dan ons volledige rondhout assortiment of ons aanbod aan gefreesde palen!


Vragen & antwoorden over dit product

Beste, Wat is ongeveer de afstand tussen beide gaten gemeten van het hart? En hoeveel centimeter zit er ongeveer tussen het hart van het bovenste gat en de bovenkant? Dank alvast! Groeten, Rini

De afstand tussen de gaten betreft hart tot hart 50 cm.
Van de bovenkant naar het hart van het eerste gat bedraagt 14 cm.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
doorsteekpalen rondhout gefreesdWeidehek Zelfbouw Tussen Paal rond voor 2 liggers 14 x 14 x 150 cm EUTR   |   Groen keteldruk geïmpregneerd   |   Ronde paal met 2 gaten Ruim op voorraad
€ 8,25 per stuk incl. btw