Ondervloer Zelfklevend PVC 6,5m2

Productnummer: FL4011 Zelfklevend oppervlak   |   Eenvoudig in gebruik

€ 75,95 Per rol van 6,5m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Ondervloer Zelfklevend PVC 6,5m2

  • Geschikt voor projectmatige toepassingen
  • Makkelijk en snel te gebruiken
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Zelfklevend, dus geen lijm meer nodig

Ondervloer Zelfklevend PVC 6,5m2

Verlijmbare PVC stroken zwevend plaatsen? Dat is met deze zelfklevende ondervloer nu mogelijk. De ondervloer is ideaal om PVC stroken op te 'verlijmen'. Het gebruik van hechtmiddel is dus niet meer nodig. 
Dankzij het sterke klevende oppervlak is het plaatsen van PVC stroken nog nooit zo makkelijk geweest. Dit zorgt voor een snelle, schone en eenvoudige installatie. 

Het is noodzakelijk dat na het plaatsen van de PVC stroken nog extra gewalst wordt. Dit optimaliseert de hechting van de vloer, en resulteert in een strak en vlak loopoppervlak. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat deze ondervloer zelfs geschikt is voor projectmatiggebruik. Daarnaast is deze ondervloer ook geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Voordat deze ondervloer toegepast kan worden is het van belang dat de ondergrond egaal is zonder grote oneffenheden en dat deze stof vrij is. Het stof kan namelijk de kleefbaarheid van de ondervloer aantasten. De ondervloer is zeer gebruiksvriendelijk en is dus makkelijk uit te rollen en te snijden.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geschikt voor PVC Zelfklevende_ondervloer_product Ondervloer Zelfklevend PVC 6,5m2 Zelfklevend oppervlak   |   Eenvoudig in gebruik Op voorraad
€ 75,95 Per rol van 6,5m2 incl. BTW

MEGA Karibu actie: 10% korting!

Nog dagen uren en minuten!