ZOAK klinkers 20x10x5,5cm Bruin genuanceerd - Tuinvisie

Productnummer: TV10381   |   Zeer milieuvriendelijk   |   Helpt goed tegen het waterprobleem

€ 59,50 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van ZOAK klinkers 20x10x5,5cm Bruin genuanceerd - Tuinvisie

  • Zeer waterdoorlatend
  • Geschikt voor oprit, terras en looppad
  • Gemaakt van gerecycled keramisch restmateriaal
  • Zeer duurzaam

ZOAK klinkers 20x10x5,5cm Bruin genuanceerd - Tuinvisie

Heeft u wateroverlast in uw tuin? De ZOAK klinkers 20x10x5,5cm Bruin genuanceerd van A - merk Tuinvisie zijn nieuw op de markt en zijn perfect om te gebruiken in de strijd tegen het water. Dit type steen zuigt water op en laat het langzaam los aan de ondergrond. Regenbuien tot 30 mm per minuut is geen probleem voor deze milieuvriendelijke bestrating. De stenen zijn gemaakt van gerecycled keramiek. Ze zijn dus erg duurzaam en stevig. Deze 20x10x5,5cm stenen gaan een levenlang mee. Als u een combinatie van kwalitieit, drainage en duurzaamheid wilt, zijn de ZOAK klinkers van Tuinvisie het beste wat op de markt te vinden is.

Deze innovatieve klinkers zijn geproduceerd aan de hand van de nieuwste technieken. Deze stevige klinkers zijn gemaakt van gerecycled keramiek, wat ze zeer sterk maakt. Ook kunt u ze, ondanks de 5,5 cm dikte, uitstekend gebruiken voor uw oprit. Uiteraard zijn deze bruine klinkers ook goed te verwerken in een terras of looppad.  

Waarom waterdoorlatende bestrating?

Waterdoorlatende bestrating is nodig omdat het waterprobleem de laatste jaren enorm is gegroeid. Het waterprobleem bestaat voornamelijk uit wateroverlast en tegelijkertijd uit watertekort. Door klimaatverandering valt er steeds meer regen in een bepaalde periode en zijn er steeds langere periodes van droogte. Door deze zware regenval raken de rioolsystemen in Nederland en België overbelast. Door de toenemende bestrating, wordt dit probleem alleen maar erger. Ook zorgt de bestrating trend ervoor dat regenwater niet goed zakt naar de gond. Hierdoor ontstaat droogte. Daarom is het de ideale oplossing om waterdoorlatende bestrating te plaatsen in uw tuin. Op deze manier kunt u moderne bestrating plaatsen en tegelijkertijd moeder natuur een handje helpen.

Wilt u nog meer doen om het waterprobleem te verhelpen? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide watergoten & drainage assortiment.

Snel geleverd 

Bestel nu uw milieuvriendelijke bestrating van Tuinvisie bij Gadero en u ontvangt het binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Milieuvriendelijk ZOAK klinkers 20x10x5,5cm Bruin genuanceerd ZOAK klinkers 20x10x5,5cm Bruin genuanceerd - Tuinvisie   |   Zeer milieuvriendelijk   |   Helpt goed tegen het waterprobleem Op voorraad
€ 59,50 Per m2 incl. BTW