ZOAK Terrastegels 60x30x5,5cm Donkergrijs - Tuinvisie

Productnummer: TV10384   |   Zeer milieuvriendelijk   |   Helpt goed tegen het waterprobleem

€ 62,22 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van ZOAK Terrastegels 60x30x5,5cm Donkergrijs - Tuinvisie

  • Zeer waterdoorlatend
  • Geschikt voor oprit, terras en looppad
  • 100% gemaakt van gerecycled afvalkeramiek
  • Zeer duurzaam

ZOAK Terrastegels 60x30x5,5cm Donkergrijs - Tuinvisie

Heeft u wateroverlast in uw tuin? De ZOAK Terrastegels 60x30x5,5cm Donkergrijs van A - merk Tuinvisie zijn nieuw op de markt en zijn perfect in de strijd tegen het water. Deze innovatieve tegels zijn geproduceerd aan de hand van de nieuwste technieken. Deze stevige tuintegels zijn gemaakt van gerecycled keramiek, wat ze zeer sterk maakt. Ook kunt u ze, ondanks de 5,5 cm dikte, uitstekend gebruiken voor uw oprit. Uiteraard zijn deze Donkergrijze keramische tegels voor buiten ook goed te verwerken in een terras of looppad.  

Waarom waterdoorlatende bestrating?

Waterdoorlatende bestrating is nodig omdat het waterprobleem de laatste jaren enorm is gegroeid. Het waterprobleem bestaat voornamelijk uit wateroverlast en tegelijkertijd uit watertekort. Door klimaatverandering valt er steeds meer regen in een bepaalde periode en zijn er steeds langere periodes van droogte. Door deze zware regenval raken de rioolsystemen in Nederland en België overbelast. Door de toenemende bestrating, wordt dit probleem alleen maar erger. Ook zorgt de bestrating trend ervoor dat regenwater niet goed zakt naar de gond. Hierdoor ontstaat droogte. Daarom is het de ideale oplossing om waterdoorlatende bestrating te plaatsen in uw tuin. Op deze manier kunt u moderne bestrating plaatsen en tegelijkertijd moeder natuur een handje helpen.

Waarom zijn ZOAK terrastegels de oplossing?

ZOAK terrastegels zijn de oplossing in de strijd tegen het water omdat de stenen als het ware werken als een soort spons die regenwater heel snel absorbeert om het vervolgens heel langzaam te laten zakken naar de grond. De stenen gemaakt zijn van gerecycled keramiek. Ze zijn dus erg duurzaam en stevig. Deze 60x30x5,5cm stenen gaan een levenlang mee. Als u een combinatie van kwalitieit, drainage en duurzaamheid wilt, zijn de ZOAK tegels van Tuinvisie het beste wat er op de markt te vinden is.

Wilt u nog meer doen om het waterprobleem te verhelpen? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide watergoten & drainage assortiment.

Snel geleverd 

Bestel nu uw milieuvriendelijke bestrating van Tuinvisie bij Gadero en u ontvangt het binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Milieuvriendelijk ZOAK Terrastegels 60x30x5,5cm Donkergrijs - Tuinvisie ZOAK Terrastegels 60x30x5,5cm Donkergrijs - Tuinvisie   |   Zeer milieuvriendelijk   |   Helpt goed tegen het waterprobleem Op voorraad
€ 62,22 Per m2 incl. BTW

MEGA Karibu actie! 10% korting in september.

Nog dagen uren en minuten!