Video - Zwarte visgraat vloer

Zwart geoliede visgraat of rechte banen vloeren zorgen voor een klassiek karakter van uw woning, horecaobject of kantoorpand. Mede dankzij de verschillende behandelingen die mogelijk zijn in combinatie met de zwarte black wash olie kunt u de vloer helemaal naar wens uitzoeken. Een balck wash houten vloer brengt veel sfeer met zich mee. Echter kan een zwarte vloer de ruimte waarin gelegd gaat worden ook optisch kleiner doen lijken. Dit is alleen bij kleine ruimtes het geval. Een zwarte parketvloer in een grote ruimte maakt de ruimte helemaal niet kleiner. Zeer in combinatie met witte muren ontstaat er een uiterst warme eiken vloer.

De zogenaamde duoplank planken zijn ook geschikt voor vloerverwarming. Zowel de standard lamelparket als de visgraat vloeren in de kleur zwart zijn hiervoor geschikt. Kies wel de dunste variant, 8+4 of 9+3 mm, zo heeft u het meeste rendement van uw vloerverwarming. 

Wilt u meer zien van de behandelingen en mogelijkheden in zwarte, grijze, en witte houten vloer gecombineerd met verschillende behandelingen? Bekijk hier al onze eiken houten vloeren.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u