Logo Gadero
service

Zwarte Eiken Houten Parket Vloeren

Bent u van plan een donkere of zwarte parket vloer te kopen? Hier vindt u alle Zwarte eiken houten vloeren veelal afgewerkt met een zwarte olie of zeer zwaar gerookt. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Voor het eiken parket maken we onderscheid tussen het Lamelparket en het populaire Visgraat parket. Voor beide legpatronen hebben wij een aantal zeer donkere vloeren beschikbaar. Deze vloeren zijn voorzien van een prachtige balck wash uitstraling. Bij parketspeciaalzaak Gadero kunt u kiezen uit zwart geoliede eiken hout vloeren van Nederlandse Bodem van Floer, of de Belgisch en Duits geproduceerde balck wash parket vloeren van  Quick Step & Meister. Bent u van plan om uw zwarte vloer te laten leggen door een specialist? Wij bieden u ook de mogelijkheid om de zwarte houten vloer te laten leggen door onze gespecialiseerde parketteurs. U bent één klik verwijdert van het ontdekken van alle mogelijkheden voor de Gadero Legservice.

Zwarte Eiken Houten Parket Vloeren

Zwart geoliede visgraat of rechte banen vloeren zorgen voor een klassiek karakter van uw woning, horecaobject of kantoorpand. Mede dankzij de verschillende behandelingen die mogelijk zijn in combinatie met de zwarte black wash olie kunt u de vloer helemaal naar wens uitzoeken. Een balck wash houten vloer brengt veel sfeer met zich mee. Echter kan een zwarte vloer de ruimte waarin gelegd gaat worden ook optisch kleiner doen lijken. Dit is alleen bij kleine ruimtes het geval. Een zwarte parketvloer in een grote ruimte maakt de ruimte helemaal niet kleiner. Zeer in combinatie met witte muren ontstaat er een uiterst warme eiken vloer.

De zogenaamde duoplank planken zijn ook geschikt voor vloerverwarming. Zowel de standard lamelparket als de visgraat vloeren in de kleur zwart zijn hiervoor geschikt. Kies wel de dunste variant, 8+4 of 9+3 mm, zo heeft u het meeste rendement van uw vloerverwarming. 

Wilt u meer zien van de behandelingen en mogelijkheden in zwarte, grijze, en witte houten vloer gecombineerd met verschillende behandelingen? Bekijk hier al onze eiken houten vloeren.