Logo Gadero
service

Boerenklinkstel verzinkt 12 cm

Productnummer
DE8889
boerenklinkstel
play video
Per stuk

10,25

incl. BTW

285 stuks op voorraad
48 uur
Details
Lengte
12 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Klinkstel voor tuindeur

  • Verzinkt staal

  • Complete set

Specificaties

Lengte
12 cm

Boerenklinkstel verzinkt 12 cm

Wilt u een Finse sauna met grootste gebruiksgemak? Dan is deze Karibu 9kW elektrische saunakachel een uitstekende keuze. U kunt de Karibu 9kW elektrische saunakachel plaatsen in elk Karibu saunahuis. Met de externe EASY bediening is de sauna door elke bezoeker gemakkelijk in te regelen. Heeft een Finse sauna van een ander merk dan Karibu? Dan adviseren we de kachel aan voor saunahuizen met een grotere inhoud dan 7m3.

EASY bediening

Met de EASY bediening van Karibu is het inregelen van de sauna een peulenschil. U kunt de bediening ophangen in de koele ruimte van de sauna. De Easy is voorzien van een tijdschakelaar, temperatuurregeling en een lichtschakelaar. U kunt de bediening bedraad aansluiten aan de Karibu saunakachel en de saunaverlichting.

Wat zit bij de saunakachel?

Omdat de buitenmantel van de Karibu saunakachel is gemaakt van thermisch gealuminiseerd staal, hoeft u geen vuurvaste plaat meer in te bouwen. Wel is er een 400 volt krachtstroom aansluiting nodig. We leveren standaard 18kg aan groenstenen met uw bestelling mee. Met de bijgeleverde EASY bediening is de temperatuur in te regelen van 40-100 graden Celsius.

Aansluiten Saunakachel Karibu

Om deze Karibu 9kW Saunachel met externe bediening EASY in gebruik te kunnen nemen, heeft u ook de juiste stroomkabels nodig die niet standaard wordt meegeleverd. Voor het aansluiten van deze Saunakachel met externe bediening heeft u een Siliconenkabelset voor 9kW Saunakachels Karibu met externe bediening nodig. Deze stroomkabelset bestaat uit twee kabels en vindt u bij de bijbehorende producten rechts op de pagina.

Let op! De montage en de elektrische aansluiting van de sauna-inrichting en ander elektrisch materieel mogen enkel door een erkende elektrovakmensen worden uitgevoerd.