Logo Gadero
service

Tuinhuis

Tuinhuizen worden vaak blokhutten genoemd, deze kunt u bijvoorbeeld gebruiken als berging of opslagruimte voor uw tuingereedschap, maar ook als luxe tuinkamer met ramen, dubbele deur of andere extra opties.

...

Tuinhuis kopen

Op Gadero.nl kunt u uw tuinhuis helemaal zelf naar wens samenstellen. Wilt u graag ramen, glazen wanden of een ander soort dak? Stel gemakkelijk uw nieuwe tuinhuis samen op Gadero.nl.

Naast een houten tuinhuisje bouwpakket kunt u van ons geïmpregneerd hout of Lariks Douglas hout ook een tuinhuis op maat bouwen. Tevens leveren wij allerlei soorten dakbedekking en betonpoeren voor funderingen van maatwerk tuinhuizen.

Ontdek het gemak van een tuinhuis kopen online. Kies uit meer dan 1000 tuinhuizen met overkapping of goedkope bergruimtes voor uw tuinspullen. Kies bij Gadero uit tuinhuisjes met of zonder luifel van bekende merken zoals Karibu en Tuindeco. 

Advies tuinhuis kopen

Voordat u een tuinhuis zelf aanschaft zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Zo is het belangrijk dat het tuinhuis in uw tuin past. Daarnaast dient u rekening te houden met de verschillende wanddiktes en de vorm van het tuinhuis zelf. In het volgende blog hebben wij 10 tips op een rij gezet voor de aankoop van een blokhut, zodat u goed geïnformeerd overgaat tot de aankoop van uw tuinhuis of blokhut.

Tips voor tuinhuis bouwen

Bekijk hieronder onze handige klusvideo's over tips voor het bouwen van een tuinhuis.

Wij leveren onder veilige Thuiswinkel Servicegaranties houten tuinhuizen van bekende merken als Karibu en Tuindeco. Kies uit trendy tuinhuisjes met overkapping tot blokhutten die bedoeld zijn als berging voor in de tuin. Naast goedkope vurenhouten tuinhuizen leveren we ook luxe prefab tuinhuizen.

Wij bezorgen daarnaast op elke plaats in Nederland en Vlaanderen bij u voor de deur. Heeft u haast? Overweeg dan onze reeds geïmpregneerde blokhutten, deze zijn al behandeld en direct leverbaar. U wilt uw blokhut verven in bijvoorbeeld wit, grijs of antraciet? Dan adviseren we de grondverf spuit optie toe te voegen aan uw order. U hoeft uw prefab houten tuinhuis dan alleen nog maar 1 keer af te lakken.

Meest gestelde vragen over tuinhuizen

Tuinhuis inspiratie