Tuinhuis

Houten tuinhuisjes

Tuinhuizen worden vaak blokhutten genoemd, deze kunt u bijvoorbeeld gebruiken als berging of opslagruimte voor uw tuingereedschap, maar ook als luxe tuinkamer met ramen, dubbele deur of andere extra opties.

Op Gadero.nl kunt u uw tuinhuis helemaal zelf naar wens samenstellen. Wilt u graag ramen, glazen wanden of een ander soort dak? Stel gemakkelijk uw nieuwe tuinhuis samen op Gadero.nl.

Wij leveren onder veilige Thuiswinkel Servicegaranties houten tuinhuizen van bekende merken als Karibu en Tuindeco. Kies uit trendy tuinhuisjes met overkapping tot blokhutten die bedoeld zijn als berging voor in de tuin. Naast goedkope vurenhouten tuinhuizen leveren we ook luxe prefab tuinhuizen.

Wij bezorgen daarnaast op elke plaats in Nederland en Vlaanderen bij u voor de deur. Heeft u haast? Overweeg dan onze reeds geïmpregneerde blokhutten, deze zijn al behandeld en direct leverbaar. U wilt uw blokhut verven in bijvoorbeeld wit, grijs of antraciet? Dan adviseren we de grondverf spuit optie toe te voegen aan uw order. U hoeft uw prefab houten tuinhuis dan alleen nog maar 1 keer af te lakken.

Naast een houten tuinhuisje bouwpakket kunt u van ons geïmpregneerd hout of Lariks Douglas hout ook een tuinhuis op maat bouwen. Tevens leveren wij allerlei soorten dakbedekking en betonpoeren voor funderingen van maatwerk tuinhuizen.

Ontdek het gemak van een tuinhuis kopen online. Kies uit meer dan 1000 tuinhuizen met overkapping of goedkope bergruimtes voor uw tuinspullen. Kies bij Gadero uit tuinhuisjes met of zonder luifel van bekende merken zoals Karibu en Tuindeco. 

Advies tuinhuis kopen

Voordat u een tuinhuis zelf aanschaft zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Zo is het belangrijk dat het tuinhuis in uw tuin past. Daarnaast dient u rekening te houden met de verschillende wanddiktes en de vorm van het tuinhuis zelf. In het volgende blog hebben wij 10 tips op een rij gezet voor de aankoop van een blokhut, zodat u goed geïnformeerd overgaat tot de aankoop van uw tuinhuis of blokhut.

Tips voor tuinhuis bouwen

Bekijk ook onze Doe-het-zelf video vol algemene tips voor het plaatsen van een tuinhuisje.

Veelgestelde vragen over Tuinhuizen

Hoe duur is een tuinhuis?

De gemiddelde kosten van een houten tuinhuis zijn 800 euro. Dit is natuurlijk afhankelijk van de houtsoort die u kiest en extra opties die u wenst.

Hoe groot mag een tuinhuis zijn?

Een tuinhuis mag maximaal 40 m² oppervlakte innemen zonder vergunning. Wilt u groter bouwen? Dan bent u genoodzaakt om een stedenbouwkundige vergunning aan te vragen.

Waar kan ik tuinhuizen bekijken?

Wilt u het tuinhuis model eerst in het echt bekijken? Gadero heeft meerdere showrooms in Nederland, zo kunt u terecht in Breukelen maar ook in Groningen. Hier kunt u een scala aan tuinhuizen bekijken.

Welk hout is goed voor een tuinhuisje?

Voor een houten tuinhuisje wilt u natuurlijk stevig en duurzaam hout gebruiken. Wij leveren grotendeels tuinhuizen van Lariks douglas hout, dit hout valt in duurzaamheidsklasse 3-4 waardoor het hout gemiddeld 10 tot 15 jaar mee gaat. Daarnaast is het betaalbaar hout en heeft het een warme uitstraling. Wilt u alsnog een langere levensduur, bekijk dan een tuinhuis van geïmpregneerd hout.

Welke soorten tuinhuizen zijn er?

  • Tuinhuis
  • Tuinhuis met overkapping
  • Tuinhuis met plat dak
  • Tuinhuis met puntdak (berging)
  • Tuinhuis met lessenaarsdak
  • Tuinhuis met voorluifel
  • Tuinhuis met wolfskap dak
  • Tuinhuis met twee kamers
  • Tuinhuis Geïmpregneerd hout
  • Grote tuinhuizen

Handige tips en video's:

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk ook onze pagina met hobbykassen en ontdek het plezier van een tuinkas kopen.

 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode