Drainage is van groot belang om verzakking van uw terras of oprit en overlast van hemelwater te voorkomen. Heeft u last van regenwater in uw borders of gazon? Kijk dan ook naar onze hydroblob op drainageslangen.

Hemelwaterafvoer belangrijk thema

Een terras dat snel droog wordt heeft minder last van waterkringen. Waterkringen hebben vooral een negatief effect op het uiterlijk van uw tegels. Het is dus belangrijk om voor een goede waterafvoer en drainage van uw tuin te zorgen. 

Bestel terrasgoten samen met uw sierbestrating bij hout- en steenwinkel Gadero, zoals terrastegels met of zonder coating of moderne opritstenen. Naast lijngoten zijn wij ook dealer van het Hydroblob drainagesysteem. Dit is een opvangbak voor hemelwater onder de grond. U heeft hiervoor geen buizen nodig. Zeer geschikt voor onder uw borders.

Levering in heel Nederland en Vlaanderen

Zoekt u een put of goot voor afvoer van uw regenwater van uw terras of oprit? Sierbestratinghandel Gadero levert binnen enkele werkdagen in heel Nederland en Vlaanderen onder gunstige thuiswinkel waarborg voorwaarden allerlei hemelwaterafvoer putten. Zo bezorgt steenhandel Gadero onder andere in Noord-HollandAmsterdamAlmereEindhovenBredaRotterdamDen HaagUtrechtGroningen en Friesland. Tevens levering in heel Vlaanderen. 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode