Waterafvoer Goten en Koppelstukken

Bij Gadero hebben wij een ruim assortiment waterafvoergoten en koppelstukken. Kies uit diverse standaard waterafvoergoten tot speciale hoekgoten en afvoerputten. Per watergoot geven wij aan welke koppelstukken u hierbij het beste kunt gebruiken. Bestel hier uw sierbestrating samen met waterafvoergoten, drainagebuis en meer accessoires om de waterafvoer van een terras ten alle tijde goed op orde te hebben. 

Drainage is van groot belang om verzakking van uw terras te voorkomen. Wilt u geen zichtbare goot? Kijk dan naar onze hydroblobs op drainageslangen.

48 uurs geleverd

Waterafvoer Goten en Koppelstukken

Een terras dat snel droog wordt heeft minder last van waterkringen. Waterkringen hebben vooral een negatief effect op het uiterlijk van uw tegels. Het is dus belangrijk om voor een goede waterafvoer en drainage van uw tuin te zorgen. 

Bestel terrasgoten samen met uw sierbestrating bij steenhandel Gadero. Naast lijngoten zijn wij ook dealer van het Hydroblob drainagesysteem. Dit is een opvangbak voor hemelwater onder de grond. U heeft hiervoor geen buizen nodig!

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode