U zoekt een oplossing voor uw hemelwaterafvoer? Bij Gadero hebben wij een ruim assortiment aan afwateringsproducten en drainage. Bestel hier uw sierbestrating samen met goten voor regenwater, hemelwaterputten, Hydroblob wateropvang, drainagebuizen en meer accessoires om de waterafvoer van een terras ten alle tijde goed op orde te hebben. Bij Gadero vindt u een grote hoeveelheid watergoten en regenwaterputten van de merken Ultra Drain en Topgoot. Deze goten leveren wij uit eigen voorraad, zelfs binnen 48 uur in heel Nederland en Vlaanderen.

Kies voor de simpele en voordelige Ultra Drain goten en Topgoten van het merk Excluton of Kies voor A-kwaliteit goten en waterbuffers van het merk ACO.

De ACO Slimline roostergoot is door zijn geringe breedte van slechts 6 cm ideaal voor toepassing bij tegels van 60x60 cm (of groter). Montage is supereenvoudig door de handige ‘klik’-hulpstukken. De aluminium roosters zijn eenvoudig uitneembaar waardoor de goot eenvoudig schoon kan houden. 

Regenwater houdt je het makkelijkst in de tuin met behulp van ACO RainBloxx 200. Deze plaats je direct onder kunststof lijngoten welke je iedere 50 cm voorziet van een gat in de bodem. Het regenwater wordt snel opgenomen door de RainBloxx en geleidelijk weer afgegeven aan zand en tuinaarde.

Drainage is van groot belang om verzakking van uw terras of oprit en overlast van hemelwater te voorkomen. Heeft u last van regenwater in uw borders of gazon? Kijk dan ook naar onze hydroblob op drainageslangen.

Hemelwaterafvoer belangrijk thema

Een terras dat snel droog wordt heeft minder last van waterkringen. Waterkringen hebben vooral een negatief effect op het uiterlijk van uw tegels. Het is dus belangrijk om voor een goede waterafvoer en drainage van uw tuin te zorgen. 

Bestel terrasgoten samen met uw sierbestrating bij hout- en steenwinkel Gadero, zoals terrastegels met of zonder coating of moderne opritstenen. Naast lijngoten zijn wij ook dealer van het Hydroblob drainagesysteem. Dit is een opvangbak voor hemelwater onder de grond. U heeft hiervoor geen buizen nodig. Zeer geschikt voor onder uw borders.

Levering in heel Nederland en Vlaanderen

Zoekt u een put of goot voor afvoer van uw regenwater van uw terras of oprit? Sierbestratinghandel Gadero levert binnen enkele werkdagen in heel Nederland en Vlaanderen onder gunstige thuiswinkel waarborg voorwaarden allerlei hemelwaterafvoer putten. Zo bezorgt steenhandel Gadero onder andere in Noord-HollandAmsterdamAlmereEindhovenBredaRotterdamDen HaagUtrechtGroningen en Friesland. Tevens levering in heel Vlaanderen. 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode