Split en Grind

Split en Grind voor oprit en borders

Bent u op zoek naar split voor een border of grind voor uw oprit? Is er nergens meer fijn siersplit tot rotsblok keien te koop. Wilt u een oprit van grind maken of een onderhoudsvrije border vullen met split? Bestel bigbags split of zakken grind in diverse kleuren bij Gadero. Er is een ruime keuze, aantrekkelijke prijzen en uitsluitend A-kwaliteit. Bij Steenhandel Gadero vindt u alles van Ardenner split geel en grijs, grijs Basalt split, Yellow sun Jura split, rood mijnsteen, carrara wit, Limburgs wit, Morane grind en nog veel meer siergrind en split in diverse maten. Kies uit een volle bigbag of 25 kilo zak grind.

Maak van 8-16 mm grind een oprit en van natuursteen split een onkruidvrije border. Of kies voor onze rotsblokken om zelf een muur te maken van natuursteen keien. Alle grind en split is op voorraad en wordt voor een aantrekkelijke prijs geleverd. Bestel nu ook samen met uw grind of split opsluitbanden en grindmatten om het materiaal op zijn plek te houden (honingraatmatten in wit of grijs) en zand als ondergrond. Wist u dat... grind uit rivieren komt en split uit steengroves wordt los gespleten met dynamiet.

Hoeveel grind of split heb ik nodig?

-De laagdikte voor een oprit dient 8 tot 10 cm te zijn.
-De laagdikte van een looppad of fietspad dient 6 tot 8 cm te zijn.
-De laagdikte van een siertuin of border dient 4 tot 6 cm te zijn.

Lengte van het oppervlak X de breedte van het oppervlak X de dikte van de laag.

Voor een oprit van 10 bij 3 meter heeft u dus 10x3x0,1= 3m3/ kuub nodig.

-Een 25 kg zak is goed voor circa 0,017m3
-Een 650 kg big bag is goed voor circa 0,5m3
-Een 1000 kg big bag is goed voor circa 0,75 m3.

Levering in heel Nederland en Vlaanderen

Sierbestratinghandel Gadero levert binnen enkele werkdagen in heel Nederland en Vlaanderen onder gunstige thuiswinkel waarborg voorwaarden. Zo bezorgt steenhandel Gadero onder andere in Noord-HollandAmsterdamAlmereEindhovenBredaRotterdamDen HaagUtrechtGroningen en Friesland

Video - Alles over grind en split

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode