Logo Gadero
inspiratieservice

Houten schuur

U wilt een houten schuur kopen om uw dierbare spullen veilig te stallen? Houten schuren hebben een natuurlijke en warme uitstraling en passen in iedere tuin. Het grote voordeel is dat een houten schuur goedkoper is dan een stenen schuur. Onder een schuur van hout verstaan wij een bouwpakket van een afgesloten tuinschuur, geschikt voor extra opbergruimte.

Onderstaand vindt u een uitgebreid assortiment prefab houten schuren van Scandinavisch vuren hout, geïmpregneerd hout en Lariks Douglas hout. Voor elke wens hebben wij een houten schuur.

Wat voor houten schuur heb ik nodig?

U gaat een houten schuur bouwen? Dan heeft u de keuze uit diverse houtsoorten, zoals Douglas hout, grenen, Red Class wood of vurenhout. Het verschilt per houtsoort hoe lang de producten meegaan. Bedenk van tevoren wat voor grootte u wilt qua houten schuur. Hoeveel extra opbergruimte heeft u nodig? Wilt u een ruime doorgang? Onze tip: kies voor een dubbele deur! Bij de aanschaf van een hout schuurtje wordt vaak vergeten te letten op verschillende wanddiktes. Hoe dikker de wand, hoe stabieler en betere isolatie.

Gadero levert een bouwpakket zodat u zelfstandig een houten schuur bouwen kunt. Gaat u liever niet zelf monteren? Maak dan gebruik van onze montage service. Naast een bouwpakket voor een houten schuurtje kunt u bij houthandel Gadero ook zelf een houten schuur op maat bouwen. We hebben een enorme collectie doe het zelf bouwhout in Douglas hout, Blank vuren hout, Geïmpregneerd grenen en zelfs hardhout. Denk aan staanders, dakbalken, dakbeschot vellingdelen en meer. Bekijk desgewenst ook onze pagina's met blokhut tuinbergingen, houten carports en tuinkasten voor kleine prefab tuinschuurtjes.

Wat voor type dak plaats ik op mijn schuur?

Wat voor type dak kiest u voor uw houten overkapping? Een houten schuur heeft doorgaans een zadeldak als dakbedekking. Zo heeft u extra opbergruimte. Kies daarbij uit een standaard zadeldak of een luxe wolfskapdak. Wilt u uw dak laten bouwen met echte dakpannen? Dan dient u rekening te houden met extra gewicht, dus een zwaarder uitgevoerd geheel. Uiteraard is een plat dak ook mogelijk.

Waarom een houten schuur kopen?

Een houten schuur is geschikt voor allerlei doeleinden. Maak in uw houten schuur ruimte voor een werkbank en tuingereedschap. Of bouw een garagedeur in uw schuur voor het parkeren van uw camper of oldtimer. Ook veel klanten combineren een schuur met een open gedeelte in de vorm van een carport of overkapping. Bedenk goed wat u wilt opslaan in uw houten overkapping. Plaatst u uw tuinmeubelen erin, gebruikt u het als garage?

Meest gestelde vragen over houten schuren