Wilt u tuinhout kopen online? We hebben niet alleen de meeste keuze in tuinhout, we bezorgen ook nog eens snel bij u thuis waar u ook woont in Nederland of Vlaanderen. Wij bieden bovendien een diep assortiment tuinhout van goedkope schuttingpalen tot houten vlonderplanken en van duurzame Douglas balken tot handige geïmpregneerde latten en kant en klare tuinschermen. Ook voor A-keuze rabat planken, Lariks Douglas hout, walbeschoeiingen, composiet schuttingen of WPC terrasplanken van kunststof, ronde weidepalen en luxe tuinhekken kunt u bij ons terecht. Wij leveren meer dan 12000 tuinhout en sierbestrating artikelen. Op deze pagina vindt u een overzicht van uitsluitend de meest verkochte tuinhout artikelen.

 

Wij bezorgen allerlei tuinhout in heel Nederland. Van Groningen tot Limburg, van Nijmegen tot Amsterdam, wij zijn uw houthandel en bovendien met gratis bezorgen boven de 1100 euro en een eerlijke staffel van bezorgkosten daaronder. Bekijk ook onze regio pagina's met meer informatie over vaste leverdagen.

Tuinhout soorten

  • Lariks Douglas: Zeer geschikt voor montage boven de grond, bijvoorbeeld voor overkappingen en veranda's. Een goed en iets duurzamer alternatief is Red Class wood
  • Geïmpregneerd vuren/grenen hout: het bekende groene hout is behoorlijk duurzaam en niet zo duur als hardhout. Nog steeds een goede optie voor de tuin dus!
  • Hardhout: het ene hardhout is het andere niet. Kies voor vlonders voor Bankirai, Garapa of Ipé en voor schuttingen volstaat Keruing. 
  • Zwart tuinhout: zwart rabat of zwarte schuttingplanken zijn enorm in trek. Let wel op of deze zwart gecoat zijn (een hoogwaardig spuitproces voor een lange levensduur) of zwart geïmpregneerd zijn (nabehandelen met zwarte verf elk jaar noodzakelijk)
  • Red Class Wood. Lijkt op Lariks Douglas hout, maar is niet harsig en heeft een langere levensduur.

Wilt u liever tuinhout afhalen? Dat kan bij onze vestigingen in Groningen, Breukelen (nabij Utrecht en Amsterdam) of in België (Hofstade-Aalst). Voor tuinhout bezorgen of afhalen geldt altijd vooraf online bestellen. Lees ook over onze vaste bezorgdag per regio en vaste afhaalmiddagen.

Tuinhout kopen en laten bezorgen

Houthandel Friesland
Houthandel Groningen
Houthandel Drenthe
Houthandel Overijssel
Houthandel Gelderland
Houthandel Flevoland
Houthandel Utrecht
Houthandel Noord Brabant

Houthandel Zuid Holland
Houthandel Noord Holland

Houthandel Limburg
Houthandel Zeeland

Voor meer tuinhout klik op het hoofdmenu op de tabbladen vlonder, schutting, rabat of Lariks Douglas. Tot slot leveren we ook prefab blokhutten en overkappingen.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Alle sauna's van Tuindeco: 12% korting!

Nog dagen uren en minuten!