Logo Gadero
service

Grondkering beton

Met L-vormige elementen van beton maakt u eenvoudig een grondkering van beton of een hoge plantenbak. Combineer betonnen L-elementen met L-hoekelementen om zo een grondkering, border of plantenbak in uw tuin te maken. Deze zogenaamde border blokken hebben een behoorlijk gewicht van al snel 50 kilo. Plaats deze betonnen L-elementen en L-hoekelementen op een stevig zandbed.

Bestel uw keerwand van beton voor uw tuin bij uw online winkel voor sierbestrating met gunstige Thuiswinkel servicevoorwaarden. Of bestel onze betonpalen met sponning voor 1 of 2 betonplaten glad of met motief. Eindig bij dit systeem met een fraai afdekkap.

Ontdek het gemak van online betonnen blokken en borderstenen bestellen. Wij hebben een mega assortiment stenen voor betonnen grondkeringen en betonnen tuin borders maken, van zware borderblokken tot stapelbare, rechthoekige borderstenen in gekloofd of strakke uitvoering.

Meer opties voor hoogteverschillen opvangen

Ook voor muurelementen kunt u een tuinverhoging maken. Denk aan strakke stapelblokken tot gekloofde muurblokken met een grillige vorm. Bekijk de categorie traptreden, U en L elementen voor nog meer mogelijkheden om hoogteverschillen op te vangen.

Levering in heel Nederland, België en Duitsland

Sierbestratingshop Gadero levert binnen enkele werkdagen in heel Nederland, België en Duitsland onder gunstige Thuiswinkel Waarborg voorwaarden. Zo bezorgt Gadero onder andere in Noord-HollandAmsterdamAlmereEindhovenBredaRotterdamDen HaagUtrechtGroningen en Friesland.

Betonnen grondkering inspiratie