Logo Gadero
service

Blokhut 45 mm wanddikte

Bekijk de complete lijst prefab blokhutten met een houtdikte van 45 mm en 44 mm. Deze wanddikte is voor klanten die op zoek zijn naar een duurzaam en professionele blokhut. Deze wandplanken hebben een dubbele mes en groef, dus stapelen nog soepeler op elkaar. Met deze stevige wanddikte van 44 of 45 mm kiest u voor een behoorlijke slag dikker dan de standaard 28 mm. Naast de 45 mm dikte leveren wij ook soortgelijke blokhutten met wanddikte 40 mm.

Kies uit voordelige 45 mm blokhutten bestaande uit slechts een bergruimte / schuur of ga voor de luxe blokhutten met lounge gedeelte. Kies uit modellen met plat dak of punt dak. Wij leveren 45 mm blokhutten bovenal in heel Nederland en Vlaanderen. Daarbij bent u zeker van gunstige Thuiswinkel Servicegaranties.

We leveren alles van houten overkappingen met berging tot moderne tuinschuren in 45 mm wanddikte. De blokhutten met 45 mm wanden hebben een dubbele mes en groef en zijn daardoor extra stevig. Naast onbehandelde blokhutten met plat of punt dak leveren wij ook geïmpregneerde tuinhuizen. Heeft u liever een andere wanddikte voor uw overkapping?

Kijk dan tussen ons assortiment met blokhutten per afmeting.

Blokhut 45 mm wanddikte

Opbouwen blokhut met overkapping

In aflevering #208 van Gadero TV hieronder laat Ronny zien hoe u een blokhut met overkapping opbouwt.

Blokhut inspiratie