Logo Gadero
service

Kastanje palen

Kastanjepalen zijn duurzaam, sterk en hebben een stoer karakter. Voor palen voor omheiningen tot complete carport en pergola's van ronde kastanjepalen, het is allemaal mogelijk. Bij houthandel Gadero vindt u een breed scala aan geschilde kastanjepalen. Kies uit diverse dikte- en lengtematen. Hardlopers zijn de 80-100 mm en de 100-120 mm dikte.

Bekijk ook de pagina kastanje hekwerken voor kastanjehekken op rol in diverse maten. Wij zijn rond uit de specialist in kastanjehout. Bovendien leveren wij snel bij u thuis in heel Nederland en België onder gunstige Thuiswinkel servicegaranties. Ontdek nu ook diverse kastanjepalen in de aanbieding! op=op

Kastanje palen

Wij hebben geschilde kastanje palen te koop van 120 cm tot 5 meter. Kies daarnaast uit diverse diktes van 6 tot 18 cm doorsnee. Kastanjehout is taai en kan onbehandeld gebruikt worden. Dit maakt kastanjepalen ecologisch zeer verantwoord. Wij leveren palen van kastanje uit eigen voorraad in heel Benelux en Duitsland via gadero.de.

Wij bezorgen geschilde kastanjepalen in zowel Nederland als België snel bij u thuis. Maak van onze ronde, kastanjehouten palen een schutting voor klimplanten, een weide omheining of bijvoorbeeld een pergola.

Ons kastanjehout is duurzaam en kan onbehandeld in de grond gebruikt worden. Hoe dikker de diameter, hoe duurzamer het rondhout. Bij een kastanjepaal van 10-12 cm die in de grond wordt geplaatst kunt u een gemiddelde levensduur van 15 jaar verwachten.

Bekijk ook de pagina Robinia palen. Dit zijn grillige, zeer duurzame ronde palen. De duurzaamheid van Robinia is zelfs 1 klasse hoger dan de duurzaamheid van Kastanjehout. Of ontdek de zeer rechte gefreesde palen. Deze worden cylindrisch kaarsrecht gefreesd. 

Kastanje palen inspiratie