Kastanje palen

Kastanje palen zijn duurzaam, sterk en hebben een stoer karakter. Voor palen voor omheiningen tot complete carport en pergola's van ronde kastanje palen, het is allemaal mogelijk. Bij houthandel Gadero vindt u een breed scala aan geschilde kastanjepalen. Kies uit diverse dikte en lengte maten. Bekijk ook de pagina kastanje hekwerken voor kastanjehekken op rol in diverse maten. Wij zijn rond uit de specialist in kastanjehout. Bovendien leveren wij snel bij u thuis in heel Nederland en Vlaanderen onder gunstige Thuiswinkel servicegaranties. 

Kastanje Palen

Wij hebben geschilde kastanje palen te koop van 120 cm tot 3 meter. Kies daarnaast uit diverse diktes van 6 diameter tot 11-12 cm doorsnee. Kastanjehout is taai en kan onbehandeld gebruik worden. 

Wij bezorgen geschilde kastanje palen in Groningen, Antwerpen en elders in de Benelux snel bij u thuis. Maak van onze ronde, kastanje houten palen een schutting voor klimplanten, een weide omheining of bijvoorbeeld een pergola.

Ons kastanjehout is duurzaam en kan onbehandeld in de grond gebruikt worden. Hoe dikker de diameter, hoe duurzamer het rondhout. 

Bekijk ook de pagina Robinia palen, dit zijn grillige, zeer duurzame ronde palen. Of ontdek de zeer rechte gefreesde palen.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode