Rondhout

Rondhout

Onder rondhout verstaan wij allerlei ronde palen. Zoals de strakke gefreesde palen of onze geschilde palen. Wij bieden een ruim assortiment rondhoutpalen. De langste lengte is maarliefst 600 cm. Kies uit diverse doorsnee dikte maten zoals 6, 8, 10, 12 cm

U kunt bovendien tuinpalen kopen in diverse lengtes en diktes. Onze machinaal gefreesde palen zijn rechter dan de natuurlijk geschilde palen. Bestel uw onbehandeld of Geïmpregneerde rondhoutpaal voor een palenwand of het zelf maken van omheiningen. Bestel naast uw rondhout palen, ijzeren spandraad, groen tuingaas of antraciet gaas inclusief krammen bij uw online houthandel Gadero.nl.

Tuinpalen, gefreesde palen en geschilde palen

Maak een keuze uit diverse Geïmpregneerde tuinpalen. Kies uit geschilde, gefreesde of schommelpalen. Met ronde tuinpalen, ook wel rondhout genoemd, maakt u bijvoorbeeld een mooie klimop wand in uw tuin. De boompalen zijn voor het opvangen van wind e.d. bij een pas geplante boom. 

De gefreesde palen zijn ideaal voor het plaatsen van een wand van palen. Deze zijn immers mooi recht. Bijvoorbeeld in een ronde vorm om uw terras, om zo extra beschutting te krijgen. 

Geschilde palen daarentegen worden gebruikt voor het ruigere werk, deze hebben immers een grillige vorm. Bijvoorbeeld om een raster om uw tuin te plaatsen. Ook worden geschilde palen wel gebruikt voor het aanleggen van een keerwand of beschoeiing. In dat geval adviseren wij om altijd gronddoek aan te brengen. Geschilde palen zijn grilliger van vorm dan machinaal gefreesde palen. 

Check nu onze prijzen voor diverse lengtes ronde gefreesde palen en boompalen.

Tuinpaal advies

Vragen over rondhout materiaal, benodigde aantallen voor een hek of scherm en andere tuinpaal vragen? Bel onze tuindeskundigen. Zij staan u graag te woord 050 - 230.61.51 of per e-mail.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode