Logo Gadero
service

Tuinbeits en Hardhoutolie

Voor het beitsen van uw tuinhek of het behandelen van uw hardhouten vlonder hebben wij verf, beits en (bankirai) olie soorten voor u te koop. Kortom, alle buitenwaren inclusief tuinbeits bestelt u hier op 1 adres.

Inspiratie tuinbeits en hardhoutolie

Dus wilt u uw tuinmeubelen, schutting, vlonder of blokhut een mooi kleurtje geven of beschermen tegen vergrijzing en de levensduur verlengen? Wij hebben een breed aanbod tuinbeits voor Geïmpregneerd hout of onbehandeld naaldhout. Daarnaast bieden wij topkwaliteit hardhoutolie voor teak, bankirai vlonders en hardhout meubelen. Nu ook transparante beits voor onbehandeld Lariks Douglas hout.

Video vlonder onderhouden met olie

Zoekt u beits of olie voor het onderhouden van uw vlonder, tuinmeubelen of schutting? Van de beste hardhoutolie tot impregnerende buitenbeits en steigerhoutbeits voor steigerplanken vindt u bij onze categorie tuinbeitsen en bankirai-olien. 

Vergrijzing hardhout voorkomen

Vergrijzing van hout komt door de sterke UV-straling van de zon. Wilt u vergrijzing van uw vlonderplanken of tuinmeubelen voorkomen? Behandel uw planken of meubelen dan 2 keer per jaar met hardhoutolie. Zorg dat uw terras of meubel goed schoon is, geheel droog is en geen splinters bevat, licht schuren dus. Met een blokkwast of dikke kwast kunt u het bankiraiolie aanbrengen. Waar hardhoutolie nog meer goed voor is? Ontdek het is onze blog over de voordelen van hardhoutolie.

Vergrijzing onbehandeld Lariks Douglas voorkomen

Onbehandeld Lariks Douglas hout is niet geschikt voor montage in de grond. Wel kunt u uw palen met teer behandelen en dan in de grond plaatsen. Voor boven de grond adviseren we onze superdekkende Beitz - Superdekkende Tuinbeits Transparant voor Lariks Douglas hout te gebruiken om de levensduur te verlengen en het vergrijzen tegen te gaan. Naast transparant ook verkrijgbaar in zwart, bruin en beton grijs. Deze speciale beits legt een filterlaag over uw Lariks Douglas hout.

Geïmpregneerd hout verven

Wij impregneren hout tot in de kern van het hout. Bij de impregnering wordt het middel, wat opgelost is in water, in het hout geperst. Daarom adviseren wij na montage enkele zonnige maanden te wachten voordat u uw planken of tuinschermen gaat schilderen. Bij het overschilderen zou dit vocht anders opgesloten kunnen worden. Daarom adviseren wij minimaal 3 zonnige maanden te wachten. Zo is de kans op het uitslaan van het impregnatie materiaal het kleinst.

Bij Gadero hebben wij een ruime collectie hardhoutolie en tuinbeits voor diverse doeleinden te koop.