Logo Gadero
service

De hardsteen banden, vijver randen en traptredes zijn in twee verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo zijn er elementen die zijn verzoet en elementen die zijn gevlamd geborsteld. Bij het verzoeten wordt het hardsteen met een hele fijne korrel gepolijst zodat het steen gaat glanzen. Bij het vlammen en borstelen wordt het hardsteen in een vlam gehouden. De hoge temperaturen zorgen voor het verspringen van deeltjes zodat de steen ruw wordt. Hierna wordt de steen geborsteld zodat deze weer vlak wordt.

Combineren bij Gadero

Combineer onze natuursteen artikelen met onze luxe terrastegels, split of grind of andere sierbestrating producten en realiseer uw droomtuin met daarin een prachtige luve trap of vijver van natuursteen.

Natuursteen plaatsen

Bij het plaatsen van Natuurstenen traptreden, vijverranden en betonbanden moet u rekening houden met veel gewicht. Plaats deze hardsteen elementen daarom op een stevige ondergrond van zand eventueel aangevuld met cement. 

Alles over natuursteen

Wilt u nou meer weten over hoe natuursteen wordt gewonnen en waarom het zo'n bijzondere en unieke vorm van bestrating is? Lees alles over natuursteen in onze uitgebreide blog en zo bent u optimaal voorbereid op uw natuursteen aankoop!

Levering in heel Nederland en België

Sierbestratinghandel Gadero levert binnen zeven werkdagen in heel Nederland en België onder gunstige thuiswinkel waarborg voorwaarden. Zo bezorgt steenhandel Gadero onder andere in Noord-HollandAmsterdamAlmereEindhovenBredaRotterdamDen HaagUtrechtGroningen en Friesland

Meest gestelde vragen over natuursteen vijverranden