Logo Gadero
inspiratieservice

Houten Speelhuisjes

Wat is er voor kinderen leuker dan het hebben van een eigen houten huisje? Met onze houten speelhuisjes voor buiten vermaken kinderen zich uren in de buitenlucht. Ook zijn kinderspeelhuisjes van hout handig voor het opruimen van buitenspeelgoed in de wintermaanden. Kies uit goedkope kinderhuisjes voor buiten met puntdak of luxe houten speelhuizen op palen met bovenverdieping.

Wij bezorgen alle houten speelhuisjes voor in de tuin bovendien overal in Nederland en België onder gunstige Thuiswinkel.org servicegaranties. Zoekt u meer een speeltoren van hout met glijbaan en/of zandbak? Bekijk dan ook onze houten speeltoestellen.

Houten Speelhuisjes

Kies uit diverse formaten speelhuisjes van hout. Alle speelhuisjes voor buiten zijn eenvoudige bouwpakketten. Standaard leveren we deze kinderhuisjes met tekening en bevestigingsmaterialen. Zorg altijd voor een waterpas ondergrond. Zet hoge speelhutten op palen, bij ons bekend als houten boomhut, altijd vast met grondankers. Deze draait u naast een paal eenvoudig in de grond en monteert u aan enkele staanders. Daarnaast is het wijs om rond uw speelhuis rubberen tegels te leggen voor extra demping en meer speelplezier. Ook adviseren we altijd toezicht te houden bij kinderen die spelen in en rond het huisje. 

Zoekt u geen kinderblokhut maar een tuinhuis voor gereedschap met of zonder overkapping gedeelte? Bekijk dan hier al onze tuinhuisjes.

Meest gestelde vragen over houten speelhuisjes

Houten speelhuisjes inspiratie