Filters:

  • Behandeling
  • Houtsoort / Materiaal
  • Breedte
  • Diepte
  • Hoogte
  • Wanddikte
  • Merk

Houten Speelhuisjes

Wat is er voor kinderen leuker dan het hebben van een eigen houten huisje? Met onze houten speelhuisjes voor buiten vermaken kinderen zich uren in de buitenlucht. Ook zijn kinderspeelhuisjes van hout handig voor het opruimen van buitenspeelgoed in de wintermaanden. Kies uit goedkope kinderhuisjes voor buiten met puntdak of luxe houten speelhuizen op palen met bovenverdieping. Wij bezorgen alle houten speelhuisjes voor in de tuin bovendien overal in Nederland en België onder gunstige Thuiswinkel.org servicegaranties.

Zoekt u meer een speeltoren van hout met glijbaan en/of zandbak? Bekijk dan ook onze houten speeltoestellen.

Kies uit diverse formaten speelhuisjes van hout. Alle speelhuisjes voor buiten zijn eenvoudige bouwpakketten. Standaard leveren we deze kinderhuisjes met tekening en bevestigingsmaterialen. Zorg altijd voor een waterpas ondergrond. Zet hoge speelhutten op palen, bij ons bekend als houten boomhut, altijd vast met grondankers. Deze draait u naast een paal eenvoudig in de grond en monteert u aan enkele staanders. Daarnaast is het wijs om rond uw speelhuis rubberen tegels te leggen voor extra demping en meer speelplezier. Ook adviseren we altijd toezicht te houden bij kinderen die spelen in en rond het huisje. 

Zoekt u geen kinderblokhut maar een tuinhuis voor gereedschap met of zonder overkapping gedeelte? Bekijk dan hier al onze tuinhuisjes. Bent u er nog niet over uit welk speeltoestel bij u past? Lees dan ook onze blog met alle tips voor de aankoop van een speeltoestel.

Video speelhuisje bouwen

Bekijk aflevering 185 van Gadero TV voor meer uitleg over het opbouwen van een houten speelhuisje met glijbaan.

 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode