Onze stalen regeldragers zijn gemaakt van hoogwaardig verzinkt ijzer. Kies uit diverse soorten en maten. Bestel samen met uw balkdragers uw bouwhout. Kies uit SLS geschaafd vuren, plaatmateriaal, lariks douglas tuinhout en heel veel meer. Wij hebben een ruim assortiment topkwaliteit balkdragers van de merken Wovar en Waelbers. Wovar is een A-merk voor schroeven en ijzerwaren. Laatstgenoemde is een familiebedrijf sinds 1921 met hoogwaardig bouwbeslag. Wij leveren altijd type zwaar zodat uw balkdragers in de sterkste uitvoering worden geleverd.

Wist u dat alleen in Nederland veel dichte balkdragers, ook wel balkschoen genoemd, gebruikt worden en in het buitenland de open raveeldragers?

Let op, de binnenmaat van balkdragers en raveeldragers is altijd iets minder hoog dan uw balk zelf. Zo steken de balken altijd iets boven uw ijzeren balkhouders uit. Dit heeft als voordeel dat u de dragers op de horizontale dwarsbalk goed vast kunt schroeven en dat door houtwerking uw balken nooit onder uw ijzerwaar uitkomen. 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u