Logo Gadero
inspiratieservice

Sierbestrating

Sierbestrating online kopen was nog nooit zo eenvoudig. Met uiterste zorg hebben wij foto's van ons assortiment genomen om u een zo goed mogelijk beeld te geven van wat u kunt krijgen. Daarbij bezorgen wij bestrating binnen enkele werkdagen bij u aan huis vaak vanuit eigen voorraad. Bestel uw droomtuin bij Gadero en geniet jarenlang van een prachtig terras. Kies uit bekende merken zoals Excluton, Gardenlux en MBI Beton.

Best verkochte sierbestrating

Materiaalkeuze, Welke bestrating moet ik kiezen?

Bij het uitkiezen van sierbestrating heeft u de keuze uit verschillende materiaalsoorten met elk hun eigen kenmerkende eigenschappen. Zo heeft u globaal de keuze uit getrommelde of ongetrommelde stenen, betontegels met of zonder coating, keramische tegels, printtegels, natuursteen tegels en grind en split. Ook vindt u bij ons een ruim assortiment aan accessoires en muurelementen.

  • Betontegels Betontegels zijn eenvoudig te leggen en relatief goedkoop. Er is een onderscheid te maken tussen tegels met of zonder coating. Terrastegels met een coating zijn duurzamer dan tegels zonder coating. Kwalitatief gezien zijn de hoogwaardige GeoProArte tegels de allerbeste tegels die u op de markt kan vinden. Wij hebben betonnen tegels voor het terras maar ook stenen en klinkers die geschikt zijn voor de oprit of het terras. Wilt u geen tegels op uw terras, maar kleinere stenen? Kijk dan naar onze tuinbestrating. Wanneer u een oprit wilt bestraten heeft u stenen nodig die dikker zijn dan 6cm en deze vindt u hier

  • Bestrating voor het terras of voor de oprit Wanneer u geen grote 50x50, 60x60 of 80x80 cm tegels wilt gebruiken voor uw terras of looppad kunt u kiezen voor stenen of klinkers. Stenen of klinkers zijn kleiner en dikker dan tegels en zorgen voor een andere uitstraling. Stenen en klinkers kunnen getrommeld en ongetrommeld zijn. Getrommelde stenen zijn stenen die kunstmatig veroudert zijn door de steen te bekrassen en de randen af te laten brokkelen. Hierdoor hebben getrommelde stenen ofwel abbeystones een prachtige ouderwetse uitstraling. Strakke stenen zijn niet verder behandeld en zorgen voor een moderne look. Voor een terras kunt u bestrating gebruiken tussen de 2 en de 6 cm dikte en voor een oprit dient u bestrating te gebruiken van minimaal 6 cm dikte. Veel gebruikte opritstenen zijn waaltjes, betonklinkers, Excluton banenverband stenen en getrommelde oprit bestrating. Uiteraard kunt u ook voor het terras gebruik maken van getrommelde of ongetrommelde waaltjes.

  • Keramische tegels Keramische tegels staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid en onderhoudsvrijheid. Doordat keramische tegels in een oven zijn gebakken, hebben zij een keihard oppervlak die zeer slijtvast, kleurvast en onderhoudsarm is. Dankzij dit productieproces zijn deze tegels erg duurzaam. Keramiek is ook nog eens volledig recyclebaar. Vindt u of uw hovenier het te lastig om keramische terrastegels van 1 of 2 cm te leggen? Kijk dan eens naar onze GeoCeramica terrastegels van MBI. Dit zijn keramische terrastegels met een betonnen onderlaag. Hierdoor zijn deze tegels net zo eenvoudig te leggen als een betontegel, maar zo sterk en slijtvast als een keramische tegel. 

  • Printtegels Bent u op zoek naar tegels met een leuke print om uw tuin op te leuken? Zie dan ons assortiment printtegels. Printtegels zijn erg populair en geven uw tuin een hip en trendy uiterlijk. Door het toevoegen van printtegels aan uw terras voegt u net dat beetje extra sfeer toe. Een printtegel is een betontegel waar letterlijk een print op is gedrukt. Deze print kan bestaan uit een motief, maar ook uit een effen zwart oppervlak. Over deze print wordt een coating aangebracht zodat de print er niet af slijt. 

  • Natuursteen tegels. Voor de liefhebbers hebben wij ook een klein assortiment natuursteen tegels. Natuursteen staat bekend om zijn prachtige, unieke patronen die per tegel enorm kunnen verschillen. Zo bent u met een natuursteen tegel verzekerd van een unicaat. Natuursteen is zeer hard, slijtvast, duurzaam en weersbestendig.

Bestel bij voorkeur alle bestrating van één merk, voorkom zo toeslagen op de bezorging ergens in Nederland of Vlaanderen. Wij raden u altijd aan uw gekozen producten in een van onze showrooms te bekijken voor u deze bestelt omdat kleuren van productfoto’s enigszins kunnen afwijken van de daadwerkelijke tegel. Kleurverschil kan zelfs voorkomen tussen verschillende producties van dezelfde tegel of per formaat. Heeft u vragen over de kleur? Neem dan gerust contact met ons op!

Levering in heel Nederland en Vlaanderen

Sierbestratinghandel Gadero levert binnen enkele werkdagen in heel Nederland en Vlaanderen onder gunstige thuiswinkel waarborg voorwaarden. Zo bezorgt steenhandel Gadero onder andere in Noord-HollandAmsterdamAlmereEindhovenBredaRotterdamDen HaagUtrechtGroningenFriesland, AntwerpenGentLeuvenLimburg en Brugge.

Bestrating met spoed bestellen

Voor bestellingen bij ons geldt gemiddeld een levertijd van 2-7 werkdagen. Heeft u met spoed bestrating nodig dan kunt u gebruik maken van ons 48-uurs assortiment. Voor alsnog is dit vooral handgoed en zijn grote bestellingen binnen deze levertermijn niet mogelijk. De volgende artikelen vallen onder ons 48-uurs assortiment: opsluitbanden, topgoten, stapelblokken, stenen, trap elementen, tegels, split en grind.

Populaire Sierbestrating Producten

Sierbestrating Toebehoren

Sierbestrating Trends Terras en Oprit

Voor het terras zien wij de vraag naar printtegels en keramische terrastegels enorm toenemen. Combineer keramische tuintegels samen met onze kleurrijke printtegels en geef uw tuin een uniek en speels uiterlijk. Naast tegels van keramiek zien wij ook dat de goedkope betontegel weer in populariteit stijgt. Dit komt omdat fabrikanten zoals Excluton, Tuinvisie en MBI dermate geavanceerde machines en technieken hebben, dat zelfs een goedkope betontegel in kwaliteit is gestegen vanwege het impregneren, borstelen en de deklaag van een tegel. Ook zijn er mensen die nog steeds de voorkeur geven aan natuursteen. Natuursteen tegels zorgen door de unieke uiterlijke kenmerken voor een gegarandeerd luxueuze uitstraling in uw tuin. Ook natuursteen is zeer duurzaam.

Voor de oprit hebben wij 6 cm dikte 2-drive keramische tegels voor de oprit. Deze unieke terrastegels van Nederlandse makelij zijn extra dik en stevig waardoor deze bestand zijn tegen zware belasting en daardoor geschikt voor de oprit. Deze tegel bestaat uit een laag keramiek verlijmd op een betonnen onderlaag. Zo kunt u genieten van de kwaliteit van keramiek en de eenvoud van beton. Naast deze GeoCeramica tegels blijven de Getrommelde stenen van 6cm dikte en de waaltjes het goed doen. 

Ruim 2000 A-kwaliteit artikelen snel geleverd!

Wij bezorgen A-kwaliteit bestrating en verharding snel bij u thuis. Zoekt u sterke stenen voor een degelijke oprit, kwalitatief hoogwaardige tegels of klinkers voor uw terras of looppad? Bekijk ons gehele assortiment zoals moderne abbey stones ofwel getrommelde stenen en strakke stenen in verschillende maten, strakke en getrommelde waaltjes in allerlei kleuren, betonklinkers (BKK stenen), dikformaat opritstenen, grijze of zwarte betontegels, luxe tegels met een coating of keramische tegels en accessoires als betonbanden en watergoten nu eenvoudig via uw computer of tablet. Naast tuinbestrating biedt Gadero eveneens grind en split voor uw oprit of voor een onderhoudsvrije tuin.

Aanlegtips en Gratis Advies op maat

Wilt u uw bestrating zelf gaan leggen en kunt u wel wat tips gebruiken? Wij leggen u uit hoe u een terras kunt aanleggen, een oprit kunt aanleggen en welke legpatronen u kunt kiezen. 

Meest gestelde vragen over sierbestrating