Logo Gadero
service

Schutting montage materiaal

Wij bieden voor het monteren van uw schutting en andere tuinhout klussen paalhouders, RVS of Verzinkte TORX schroeven, verbindingshoekjes voor de montage van tuinschermen, afdeklatten voor schermen en andere bevestigingsmaterialen. Wel zo gemakkelijk. Ontdek het "all inclusive" gemak van Gadero. Uw tuinhout snel thuis. Bekijk ook de categorie hengen en duimen voor sloten, scharnieren enzovoorts.

Schroeven en andere bevestigingsmiddelen

Aanleg van een schutting, tuinhek, poort of pergola brengt met zich mee dat u diverse schroeven en andere toebehoren nodig heeft. Wij hebben op onze productpagina's altijd de bijpassende schroeven, relevante boren en gereedschappen opgenomen. Uiteraard van een hoogwaardige kwaliteit die u van Gadero gewend bent. 

Tips

Per tuinhout product ziet u op de detailpagina onderaan welke schroeven en bevestigingsmaterialen u erbij kunt bestellen. Ook leest u in de productomschrijving vaak informatie over verwante producten. Bekijk voor het monteren van composiet schuttingen onze speciale composiet tuinschermen pagina.

Wilt u zelf uw schutting bouwen? Lees hoe dit moet in onze handige stappenplan / tips voor schuttingen maken.

Schutting inspiratie