Logo Gadero
service

Tuinhuis met lessenaarsdak

Gaat u voorkeur uit naar een tuinhuisje met een plat dak, maar vindt u het belangrijk dat het huisje een goede waterafvoer heeft? Dan is een tuinhuis met een lessenaarsdak iets voor u! Dit zijn blokhutten met een schuin naar achteren aflopend dak. Bij tuinhuizen met een lessenaarsdak voert u hemelwater er dus via de achterzijde af. Bekijk ons aanbod van tuinhuisjes met lessenaarsdak hier beneden!

Het grote voordeel van het tuinhuis met een lessenaarsdak is dat regenwater niet op het dak blijft liggen. Doordat het dak schuin naar achteren afloopt van 2 tot 8 graden, glijdt het water in de regengoot. Daarnaast ontneemt een blokhut met lessenaarsdak ook minder het zicht dan een blokhut met een schuin aflopend dak. Verder is het zelfs mogelijk om zonnepanelen te monteren op het dak. 

Bij Gadero hebben we een ruime collectie aan lessenaarsdak tuinhuizen van de merken Karibu en Tuindeco. Ontdek de diverse maten, wanddiktes en mogelijkheden. Profiteer van onze snelle bezorging in heel Nederland en België. 

Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice als u vragen of advies nog heeft over uw nieuwe tuinhuis. Heeft u toch meer interesse in een blokhut met plat dak of een compleet ander soort tuinhuis? Bekijk dan onze andere categorieën!

Tuinhuis inspiratie