Logo Gadero
service

Tuinverlichting Staand

Staande tuinverlichting kopen? Een staande tuinlamp in uw border, langs een oprit en tuinpad of op een terras of vlonder is erg functioneel. Staande LED buitenlampen worden met name geplaatst als indicatieverlichting of in combinatie als sfeerverlichting van het accentueren van beplanting langs een grindpad. Met een staande buitenlamp creëert u fraai licht en een veilige loopweg op een oprijlaan of naar de voor-of achterdeur van uw huis of schuur. Een staande lamp heeft veelal rondstralend licht of gericht licht. 

Tuinverlichting Staand

Staande buitenlampen zijn perfect voor het verlichten van tal van toepassingen waaronder een border, oprit, tuinpad, oprit of terras. Staande LED lampen voor buiten zijn verkrijgbaar is vele uitvoeringen en van duurzame materialen, van modern zwart gepoedercoat alumium, RVS tot hout.

Waarom kiest u voor een staande lamp?

Een staande buitenlamp kan zeer goed gebruikt worden om bijvoorbeeld uw tuinpad of border te verlichten. Een staande lamp straalt vaak rondom licht uit waardoor u alles in een straal van 360 graden kunt verlichten. Er zijn verschillende soorten staande lampen, van hoge lampen die u op uw terras kunt plaatsen om sfeerverlichting te creëren tot lagere soorten om bijvoorbeeld uw tuinpad of oprit te belichten. Ook zijn er staande lampen met een kantelbare lamp zodat u de lamp op een bepaald element in uw tuin kunt richten en deze op een mooie manier te accentueren. Daarnaast zijn staande lampen zeer geschikt om een gezellige sfeer rondom uw overkapping te creëren.

Soorten staande lampen

De staande lampen zijn er in verschillende soorten en maten. Van sta lampen tot tafellampen en vloerlampen. Een aantal van de staande lampen uit ons assortiment heeft een kantelbare lamp, op deze manier kunt u de staande lamp gericht laten schijnen. Ook biedt ons assortiment staande lampen met zonnepanelen, deze Solar lampen worden opgeladen door daglicht en kosten dus geen stroom. De staande lampen zijn erg goed te combineren met wandlampen.

Lampen met schemersensor

Er bestaan staande lampen met een schemersensor en/of een bewegingssensor. De staande lampen met een bewegingssensor gaan automatisch aan wanneer ze beweging detecteren, ideaal voor bijvoorbeeld op de oprit. Zo is uw oprit mooi verlicht als u eraan komt en hoeft u niet in het donker te parkeren. De lampen met een schemersensor schakelen in/uit zodra het licht of donker begint te worden, dit maakt deze lampen ideaal voor onder de overkapping of veranda.

Staande lampen met LED verlichting

Doordat de staande lampen uit ons assortiment voorzien zijn van LED verlichting, zijn deze zeer zuinig in gebruik. LED lampen hebben een langere levensduur dan andere soorten lampen en verbruiken daarnaast ook nog eens veel minder stroom. Daarnaast worden LED lampen niet warm en geven ze een natuurlijke lichtkleur. De LED verlichting spots zijn verkrijgbaar in verschillende kleursoorten, van een heldere Cool White kleur tot een zachte en warme Warm White kleur. Met de verschillende LED buitenverlichting uit ons assortiment creëert u een warme gezellige sfeer in uw tuin of rondom uw tuinhuis.  Met LED verlichting zal de energierekening laag uitvallen en daarnaast heeft LED een veel langere levensduur dan die van traditionele lichtbronnen.

Tuinverlichting Palen

Op zoek naar verlichting op paal? In ons assortiment aan LED tuinverlichting bieden wij ook tuinlampen op palen aan voor het verlichten van een tuinpad of oprit. Bekijk hier tuinverlichting palen in alle soorten en hoogtes, van modern zwart gepoedercoat staal tot duurzame houtsoorten zoals Bamboe of Eiken. Bestel nu bij Gadero tuinpalen en sokkellampen voor buiten snel en veilig. 

Staande lampen voor buiten kopen?

In onze webshop vindt u verschillende soorten LED tuinverlichting om uw tuin mee te verlichten.

Wij leveren allerlei soorten LED staande buitenlampen voor buiten. Staande LED tuinlampen zijn leverbaar in 24V laagspanning en in 230 Volt. Gadero is uw specialist in tuinverlichting en levert LED staande buitenverlichting met 5 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw LED staande tuinlampen voor 12.00 uur en wij bezorgen binnen 48 uur overal in Nederland en België.