Beton Terrastegels

Terrastegels

Terrastegels leveren wij in vele soorten en maten. Heeft u iets minder budget? Bekijk dan onze goedkope betontegels van o.a. 50x50 en 60x60 cm voor lage prijzen. Ook hebben wij betontegels voor het hogere segment met een deklaag, een coating of zijn de tegels geïmpregneerd zoals de populaire Excluton 60Plus tegels, de Soft Comfort terrastegels, de MBI Geostretto tegels en de Tuinvisie Furora tegels. Voor elk wat wils. Bovenal met snelle thuislevering en gunstige Thuiswinkel Waarborg voorwaarden.

Ontdek Gadero, de marktleider in hout en steen. Heeft u geen idee wat voor tegels bij uw wensen passen? Laat u hieronder inspireren of lees onze uitgebreide blog over de verschillende soorten betontegels en maak de keuze die bij u past.

Wat zijn betontegels? 

De naam zegt het al, betontegels worden gemaakt van geperst beton. Vervolgens wordt er een deklaag opgedrukt. Deze deklaag kan bestaan uit verschillende kleuren, kwaliteitsvormen en kan heel fijn of heel korrelig zijn. Betontegels zijn onder te verdelen in terrastegels met een coating en goedkopere betontegels zonder coating en geimpregneerde betontegels. Beton is over het algemeen redelijk gevoelig voor groene aanslag en vocht waardoor ze minder onderhoudsvrij zijn dan natuursteentegels of keramische tegels. Om een betontegel te verduurzamen kan er een coating op worden geplaatst. Deze coating dicht het poreuze beton af waardoor terrastegels met een coating veel minder gevoelig voor vuil, algen en vocht zijn dan tegels zonder coating. Het grote voordeel van betontegels is de prijs en ze zijn tevens erg eenvoudig in een zandbed te leggen. 

Nog geen keuze tussen de betontegels kunnen maken? In onze blog leggen wij het verschil tussen onbehandelde, geïmpregneerde en gecoate betontegels uit, zodat u de beste keuze maakt!

Wat zijn keramische terrastegels?

Keramische tegels zijn luxe terrastegels die gemaakt zijn van keramiek. Keramiek bestaat uit verschillende lagen gebakken klei en is zeer duurzaam. Wanneer u onderhoudsvrije tegels zoekt, is keramiek de beste optie. Het materiaal is krasvast, wordt niet extreem glad, u heeft geen last van groene aanslag, het is vorstbestendig en er trekt geen vocht of vuil in. Keramische tegels voor in de tuin zijn in verschillende diktes verkrijgbaar waardoor u zelfs uw binnenvloer met dezelfde tegel kunt bedekken als uw terras. Keramische terrastegels zijn erg duurzaam vanwege de levensduur en het productieproces is relatief milieuvriendelijk. Keramiek is ook nog eens volledig recyclebaar. 

Kies de luxe en kleurvaste keramische tegels of de sfeervolle natuursteen tegels.

Wat zijn natuursteentegels?

Natuursteentegels ofwel hardsteentegels worden in tegenstelling tot alle andere tegels niet gefabriceerd maar uit de natuur gehaald. Natuurstenen tegels worden gemaakt van marmer, graniet, leisteen of blauw hardsteen. Het materiaal wordt gewonnen uit gebergten en vervolgens verzaagd tot tegels. Natuursteen tegels zijn verkrijgbaar met een gepolijste (glad en glimmend) of een geborstelde (ruw en mat) toplaag. Omdat deze tegels van natuurlijke materialen worden gemaakt zijn ze ieder uniek en verschillend waardoor uw terras ook een zeer natuurlijke uitstraling krijgt. Het materiaal is duurzaam en onderhoudsvrij, maar in mindere mate dan keramiek. Natuursteen is duurder dan keramiek en in minder soorten verkrijgbaar. 

Groot assortiment

A-kwaliteit Terrastegels met coating, goedkope betontegels, keramische terrastegels, 30x30 cm stoeptegels en natuursteentegels vindt u allemaal bij Sierbestrating handel Gadero. Bij ons kiest u bovendien uit allerlei terrastegels in verschillende maten en kleuren. Wilt u tegels van te voren bekijken? Maak hier een online afspraak. Of krijg een kijkje in ons aanbod terrastegels met Gadero TV Live! 

Snelle levering in heel Nederland en Vlaanderen

Nadat u een keuze heeft gemaakt, kunt alle toebehoren zoals opsluitbanden, watergoten, zand, stapelblokken en grind of split direct mee bestellen. Gadero levert alle tegels en toebehoren binnen enkele werkdagen aan huis tegen gunstige Thuiswinkel waarborg voorwaarden.

A-merken bij Gadero sierbestrating

Bij sierbestratingspecialist Gadero vindt u alleen producten van A-merken. Zo werken wij nauw samen met verschillende topleveranciers zoals Excluton, MBI, Tuinvisie, Kijlstra en Gardenlux.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Alle sauna's van Tuindeco: 12% korting!

Nog dagen uren en minuten!