Prefab Overkappingen

Overkappingen van hout

Naast los Eiken of Lariks Douglas constructiehout voor maatwerk kunt u bij Gadero ook prefab houten overkappingen bestellen. Dergelijke kant en klare terrasoverkapping en veranda modellen vindt u op deze pagina. Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak. Tevens leveren wij deze bouwpakket overkappingen met of zonder berging.

Wij leveren overal in de Benelux kant en klare overkappingen van voordelig geïmpregneerd vurenhout of luxe Lariks Douglas hout. Ook voor een voorgefabriceerde houten aanbouw veranda aan uw gevel of een vrijstaande tuinprieel bent u bij ons aan het juiste adres. Verleng uw buitenleven met een aluminium of houten overkapping. Bij Houthandel Gadero bent u al jarenlang zeker van levering onder gunstige Thuiswinkel Leveringsgaranties. Bij alle bouwpakketten zitten tekeningen en bevestigingsmaterialen inbegrepen. 

Binnen onze kant en klare overkappingen hebben wij 2 smaken. We hebben de zogenaamde Doe het zelf modellen, deze zijn goedkoop in aanschaf, maar vergen wel meer montage-uren en enkele kluservaring is een must. Voor wie minder tijd heeft, bieden we ook volledig voorgezaagde modellen aan. Deze zijn in aanschaf duurder, maar ook veel sneller op te bouwen. 

1. Doe Het Zelf overkapping set

U gaat voor de laagste prijs? Kies dan voor onze Doe Het Zelf sets. Hierbij dient u alle hout items nog zelf op maat te zagen. Kies uit volledige overkappingen of een overkapping met een gedeelte tuinschuur.  Bovendien kunt u kiezen uit fijnbezaagd Lariks Douglas hout. Dan zijn uw palen en balken licht ruw. Dit zijn de goedkoopste sets. Of kies voor de glad geschaafde prefab overkappingen. Dan is het hout niet meer ruw.

Wilt u liever een bouwpakket overkapping in geïmpregneerd vuren of grenen hout kopen? Bekijk de duurzame modellen Maaseik, Bastenaken en Leuven. Deze zijn samengesteld uit keteldruk geïmpregneerd hout, dus zeer goed bestand tegen hemelwater. 

2. Volledig voorgezaagde overkappingen

Heeft u iets minder tijd om te klussen? Kies dan voor de bouwpakketten waarbij alles al op maat is voorgezaagd.

Kies hierbij uit de OSLO overkapping met plat dak. Of de zadeldak overkapping HAMAR. Tevens in kapschuurdak variant vindt bij Gadero een BERGEN overkapping. Bij alle 3 types zijn de palen, balken en planken reeds op maat gezaagd en voorzien van een handig nummer die matcht met de bouwtekening.

Naast deze prefab overkappingen kunt u met ons Lariks Douglas hout ook zelf een overkapping op maat bouwen. Meer weten over de aanschaf van een maatwerk overkapping? Bekijk dan onze handige rekentool voor zelf een overkapping samenstellen van hout. Lees dan ook onze blog met 7 tips voor het kopen van een overkapping.

Snel een prefab overkapping nodig?

Klik op overkapping direct voor onze modellen die we wel direct (onbehandeld) kunnen leveren uit eigen voorraad. Dit noemen wij ons 48 uurs assortiment. Kijk ook onder Red class wood voor alternatieven.

Wij bezorgen in heel Nederland en Vlaanderen vakkundig uw houten terrasoverkapping. 

Prieel Kos van Lariks Douglas hout

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode