Prefab Overkappingen

Overkappingen van hout

Naast los Eiken of Lariks Douglas constructiehout voor maatwerk kunt u bij Gadero ook prefab houten overkappingen bestellen. Dergelijke kant en klare terrasoverkapping en veranda modellen vindt u op deze pagina. Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak. Tevens leveren wij deze bouwpakket overkappingen met of zonder berging. Wij leveren overal in de Benelux kant en klare overkappingen van voordelig Geïmpregneerd vurenhout of luxe Lariks Douglas hout. Ook voor een voorgefabriceerde houten aanbouw veranda aan uw gevel of een vrijstaande tuinprieel bent u bij ons aan het juiste adres. Verleng uw buitenleven met een aluminium of houten overkapping. Bij Houthandel Gadero bent u al jarenlang zeker van levering onder gunstige Thuiswinkel Leveringsgaranties. Wij bezorgen in heel Nederland en Vlaanderen vakkundig uw houten terrasoverkapping. Bij alle bouwpakketten zitten tekeningen en bevestigingsmaterialen inbegrepen. 

U gaat voor de laagste prijs? Kies dan onze Doe het zelf sets. Hierbij dient u alle houtitems nog zelf op maat te zagen. Heeft u iets minder tijd? Kies dan voor de bouwpakketten waarbij alles al op maat is voorgezaagd. Daarbinnen kunt u kiezen uit fijnbezaagd Lariks Douglas hout. Dan zijn uw palen en balken licht ruw. Dit zijn de goedkope sets. Of kies voor de glad geschaafde prefab overkappingen. Kies hierbij uit de OSLO overkapping met plat dak. Of de zadeldak overkapping HAMAR. Tevens in kapschuurdak variant vindt bij Gadero een BERGEN overkapping. Bij alle 3 types zijn de palen, balken en planken reeds op maat gezaagd en voorzien van een handig nummer die matcht met de bouwtekening.

Wilt u liever een bouwpakket overkapping in geïmpregneerd vuren of grenen hout kopen? Bekijk de duurzame modellen Maaseik, Bastenaken en Leuven. Deze zijn samengesteld uit keteldruk geïmpregneerd hout, dus zeer goed bestand tegen hemelwater. 

Naast deze prefab overkappingen kunt u met ons Lariks Douglas hout ook zelf een overkapping op maat bouwen. Meer weten over de aanschaf van een overkapping? Lees dan ook onze blog met 7 tips voor het kopen van een overkapping.

Schaarste in prefab overkappingen

Op dit moment zijn de voorraden van kant en klare Lariks Douglas overkappingen erg beperkt en de wachttijden lang (10-16 weken). Klik op overkapping direct voor onze modellen die we wel direct (onbehandeld) kunnen leveren uit eigen voorraad. Kijk ook onder Red class wood voor alternatieven.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Alle sauna's van Tuindeco: 12% korting!

Nog dagen uren en minuten!